Wpis z mikrobloga

Wróciłem właśnie z żabki, kupiłem browary.

Sobota, godzina wieczorna, normalnie szok, wysyp julek i oskarków na mieście. Uderzyło mnie to że wszystkie julki są mojego wzrostu a oskarki z 15 cm wyższe. Ja p------ę poczułem się jak śmieć, jakbym był z innego, gorszego świata. Prawdopodobnie gdyby w żabce nie było kamer to by mnie pobili, opluli i zwyzywali za bycie karłem j-----m śmieciem, podczłowiekiem.

#przegryw
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyskretnychlod: nie sądzę, wyglądałem kompletnie jak inny podgatunek na tle oskarków i julek, dobrze że miałem maskę i nie było widać całego ryja bo wtedy bym na 100% dostał za krzywą mordę, jak nie fizycznie to na pewno jakiś pocisk słowny, wyśmiewanie, krzywdzące komentarze.

@Miler111111: 175
  • Odpowiedz
@Miler111111: Widzisz, w wawie jest zupełnie inaczej. Jest tu masę bogatych dzieciaków, rodzice prokuratorzy, prawnicy, lekarze, biznesmeni, politycy, ludzie z show biznesu itd. Takie oskarki i julki "na sterydach", nie do ruszenia, wiedzą że mogą kogoś wyśmiać, opluć i pobić a i tak nic im nie grozi.
  • Odpowiedz
@Miler111111: w wawie szczególnie, tu jest najwięcej takich jednostek, bardzo niebezpieczne miejsce do życia jak się jest przegrywem-karłem-krzywomordym śmieciem
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: średni wzrost w polce dla mężczyzn to 177,5

i to jest policzone z udziałem januszy i osób starszych

wśród mężczyzn 20-30lvl to pewnie będzie ponad 180cm
  • Odpowiedz
@01ab: według siatki centylowej to 167 dla bab, 179 dla młodych, więc 175 rzeczywiście karzeł przy srednim. Zauważyłem że osoby z brzydką morda i średnim/lekko poniżej średniej wzrostem zwalają na wzrost, gdzie problem leży gdzie indziej. Jak u ciebie z mordą? Trafiłem?
  • Odpowiedz