Aktywne Wpisy
snickers111a +542
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +363
Jovoy będzie rozebrany niezależnie od ilości chętnych, Tauer zostanie zamówiony po zebraniu chętnych :)
JOVOY INCIDENT DIPLOMATIQUE
Dla mnie zapach nawet lepszy niż Private Label.
"Wetyweria, paczula i gałka muszkatołowa łączą się, tworząc zapach wytrawny, dymny, ziemisty i lekko korzenny."
Jovoy Incident Diplomatique - 4,90zł/ml
Do odlania około 65ml.
Fragrantica.com
Parfumo.net
Minimum 5ml.
TAUER - 02 L'AIR DU DESERT MAROCAIN
Tauer - 02 L'air du Desert Marocain - 9,60zł/ml
Do odlania około 30ml.
Fragrantica.com
Parfumo.net
Minimum 5ml.
Zapraszam także do pierwszej rozbiórki, gdzie zostało jeszcze około 10-15ml Black Iris oraz około 30ml Creed Erolfa - https://www.wykop.pl/wpis/50327135/zapraszam-do-mojej-pierwszej-klasycznej-rozbiorki-/
Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - ilość szkieł ograniczona, ale powinno starczyć - będę domawiał w razie potrzeby.
Metoda odlewania to strzykawka + wężyk. Będą także ładne etykietki :) Flakony zostają u mnie.
W spoilerze ukrywam to co zostało mi w dekantach i do odlania z własnych flakonów.
Dekanty
Mililitry z własnych flakonów
Flakony i próbki
Koszty wysyłki
Paczkomat: 14zł
Kurier inpost: 16zł
Wysyłka jeśli się uda połączona z Black Iris/Erolfa, jeśli czasowo nie wyrobię to w kolejny weekend.
#rozbiorka #perfumy
Komentarz usunięty przez autora