Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
czy zwoływanie ludzi "bo może zainteresuje ich znalezisko", a tak na prawdę wolanie konkretnych osób o konkretnych poglądach na dany temat do zakopania lub wykopania znaleziska nie jest manipulacją?

pytam serio niezależnie czy ktoś ma tęczę w profilowym czy falangę

#neuropa #4konserwy #wykop #moderacjacontent #manipulacja
#pytaniedoeksperta

pytanie do @a__s i @m__b czy jest to zgodne z regulaminem portalu @wykop ?
  • 17
  • Odpowiedz
  • 3
@adam163264: gdzie napisałem że nie mam z tym problemu? według mnie takie wołanie to manipulacja (o czym napisałem w swoim poście, jednak widać że albo tęcza w avatarze zwalnia z myślenia albo z czytania) niezależnie od poglądów lewicowych czy prawicowych...

pomijam już że mirkolisty a wołanie ludzi celem obejścia tagu polityka to kolejne cwaniactwo

(oo uderz w stół a @Print_Screen: się odezwie)
  • Odpowiedz
  • 0
@yeron: mirkolisty stają się TWA dla wielbicieli lewaków i prawaków :-( niby portal że śmiesznymi obrazkami a tak na prawdę festiwal fappeningu politycznego...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@hiperchimera: zalezy kogo pytasz. Jak moderacje to to nie jest manipulacja jak teczowi tak robia. Jak moderacje sprzed kilku lat to jest i nalezy sie perm. Jak neuropkow to nie manipulacja bo mozna wolac a jak mnie to mam to w dupie bo i tak nic na to nie poradze a wszystkie zgloszenia odrzucaja.
  • Odpowiedz
  • 0
@Print_Screen: mam nadzieję, że chociaż sztab wyborczy dobrze Tobie płaci za te codzienne "trollwpisy" krytykujące Konfederację i zbieranie wyznawców do krzyku plusów w komentarzach...

bo jeśli robisz to pro bono, to musisz mieć na prawdę smutne życie, może wyjdź do ludzi, poznaj jakaś kobietę, faceta czy kto tam się Tobie podoba - serio warto mieć też inne zainteresowania niż uzyskaniem bordo na wykopie
  • Odpowiedz