Wpis z mikrobloga

wszystkiego najlepszego dla mojego starego, który zostawił mnie i brata równo 25 lat temu i pojechał dupcyć koleżanki z pracy, a alimenty na nas do dziś spłacił w ilości 10% jakie nam się należały
jesteś wspaniały tatusiu, ty ***** kochany ( ͡º ͜ʖ͡º)

#dzienojca
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mat1989:
- Seba! Gówno mnie obchodzi to dziecko, będę płacił alimenty... albo nie, zobaczę jak będę stał z kasą
- ta, mój tato też tak mówił, a jak się urodziłem to zmiękła rura... Ojciec jak z bajki, płacił co miesiąc
  • Odpowiedz
@mat1989: Nie oceniaj zbyt łatwo na 90% to też wina matki ale znasz jedną stronę medalu. Pojedź do ojca pogadaj jesteście tylko ludźmi zrób to zanim umrze
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 209
@lukasus:

Nie oceniaj zbyt łatwo na 90% to też wina matki ale znasz jedną stronę medalu

Ale op nie jest zły bo rodzice się rozstali, co być może jest po części winą matki.
Op ma za złe ojcu, że ten ma #!$%@? na dzieci od 25 lat.
  • Odpowiedz
@lukasus wina matki może być przy rozstaniu i wielu innych sprawach ale skoro dziecko zostało zrobione to jego wychowanie i utrzymywanie leży po stronie obojga rodziców. A skoro OP pisze że ojciec nawet alimentów nie płacił to mówi samo przez siebie
  • Odpowiedz
@polczlowiekpolwykopek: @zupa_cebulowa: A może wie że jedno dziecko nie jest jego i po odejściu żony po jej zdradzie popadł w alkoholizm przez co nie miał na płacenie alimentów a dupcenie koleżanek z pracy to wymysł mamusi? To że różowe nie chcą kontaktu opa z ojcem mówi samo przez siebie
  • Odpowiedz
@lukasus:

A może wie że jedno dziecko nie jest jego i po odejściu żony po jej zdradzie popadł w alkoholizm przez co nie miał na płacenie alimentów a dupcenie koleżanek z pracy to wymysł mamusi?

XDDD Ależ potężne urojenia przegrywoidalne. Jeszcze oskarż jego matke o globalne ocieplenie, bo z pewnością to też jej wina
  • Odpowiedz
@lukasus:

A może wie że jedno dziecko nie jest jego i po odejściu żony po jej zdradzie popadł w alkoholizm przez co nie miał na płacenie alimentów a dupcenie koleżanek z pracy to wymysł mamusi?

urojenia wykopkowe o złych kobietach weszły ci za mocno xD
  • Odpowiedz
@Kosancz: @IHateMyself To nie urojenia niestety miałem podobną sytuację. Matka nastawiła mnie przeciw ojcu i tak samo jak op nienawidziłem starego który #!$%@?ł od nas jak najdalej mógł dopiero po jego śmierci i sprawach podziałów majątkowych dowiedziałem się jak było naprawdę
  • Odpowiedz
@lukasus nawet jeśli jedno nie jest jego to drugie już też może olać? Szukasz ma siłę usprawiedliwienia a prawda jest taka że potraktował swoje dzieci jak pieska kupionego pod choinkę którego się zostawia w schronisku bo obowiązki są zbyt uciążliwe ¯_(ツ)_/¯ Mój ojciec też zgrywał ofiarę losu jak się z nim spotkałam po 20 latach jego 'wakacji' od rodzicielstwa i używał podobnych argumentów co Ty (jego alkoholizm powstał na skutek tego
  • Odpowiedz