Nie ma to jak wstać o 5:00 i pójść do lasu pobiegać:) #czujedobrzeczlowiek Niewiele rzeczy jest tak przyjemnych, szkoda że tak ciężko się wstaje rano #bieganie
@beatle1709: Mam tak samo ;) najwyżej raz na tydzień mi się udaje rano biegać, najczęściej biegam/ćwiczę wieczorem :( ale warto się przekonać:) np ustawić budzik daleko od łóżka, żeby się zmusić do wstawania rano( ͡°͜ʖ͡°)
@anzelmbohatyrowicz: ja wstałem o 5.30. Poszedłem trochę pobiegać. Częściowo po lesie, częściowo po wsi. Dla mnie to tortury. Ale coś z sobą trzeba robić.
@anzelmbohatyrowicz: @Szym3kSzym3k: Ja poszedłem spac około 1 w nocy. Obudziłem się o 4 i nie mogłem zasnąć. Dreszcze, napociłem się jak w saunie, rzyganie do miski pianą i żółcią i tak przeleżałem do 6:30 a teraz idę do roboty. To będzie ciężki dzień #!$%@?
Niewiele rzeczy jest tak przyjemnych, szkoda że tak ciężko się wstaje rano
#bieganie
ale warto się przekonać:) np ustawić budzik daleko od łóżka, żeby się zmusić do wstawania rano( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja poszedłem spac około 1 w nocy. Obudziłem się o 4 i nie mogłem zasnąć. Dreszcze, napociłem się jak w saunie, rzyganie do miski pianą i żółcią i tak przeleżałem do 6:30 a teraz idę do roboty. To będzie ciężki dzień #!$%@?
Może złapał mnie koronawirus