Aktywne Wpisy
#dzieci hej zrobilem od zera takie drabinki dla dzieci , co byscie jeszcze dolozyli zeby je urozmaicic ?
snickers111a +8
#mecz #lewandowski ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że nawet lewy w skali światowej i w porównaniu do innych piłkarzy nie jest tak medialny? Chłop jest zaraz za messim u Ronaldo a mam wrażenie że na świecie to śledzą go tylko Polacy i niektórzy kibice Barcelony xD
Ostatnio sobie szedłem chodnikiem i wymijałem jakąś gromadkę patusów(2 płci męskiej i 3 żeńskiej), gdy ich wyprzedziłem 1m to przed twarzą mignął mi but - dosłownie kilka mm od mojej twarzy. Wiecie co zrobiłem? zwyczajnie zacząłem uciekać, gościu kawałem pobiegł i dał se spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby był sam i byłby mojej postury to zrobiłbym dosłownie to samo - nie jestem jakimś wojownikiem i nie chcę sprawdzać się na ulicy i później wstawiać se zęby bo "honor" ważniejszy. Nawet się z tym źle nie czułem. Oczywiście telefon na policje był, ale spytali się czy zostałem "dotknięty" - powiedziałem, że nie więc pewnie sprawę olali - tak robią w moim mieście, ale warto zgłaszać nawet małe incydenty - po takim pewnie patusowi nic nie zrobią, ale będzie to odnotowane i kiedyś przy odsiadce będzie brane to pod uwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #patologiazewsi #sztukiwalki #mma