Wpis z mikrobloga

@mroz3: Nie wiem jak tam, ale na k. wielkiego z torowiska często wypada żwir na drogę i potrafi autem bujnąć przy wjeździe pod przejazd, a że to na zakręcie to często tam lądowały auta.
@Darth_Gohan: W dobie wirusa odwiedzić? No słaby argument sąsiad :p
Wiadomo, że przyczyny mogą być różne. Ostatnio też jak wrzucałem fotkę z podobnego zdarzenia to okazało się, że starszy facet zasłabł i wylądował na torach, inna, że banda cyganów piłowała tak auto, że wylądowali na pętli na Kromera. Częściej to brawura i brak wyobraźni niż problemy zdrowotne niestety.
@mroz3: @Harmideron: @chilon: @Cesarz_Polski: @Lonate: @Domciu: @grzemach: @Darth_Gohan: @rybak_fischermann: @Wychwalany: https://gazetawroclawska.pl/samochod-wpadl-na-tory-tramwajowe-na-sleznej-foto/ar/c16-15036958

"Jak poinformował nas dyżurny ruchu MPK, samochód na torach znalazł się o godzinie 12.15. Według relacji świadków, autem jechała około 30-letnia kobieta. Ruch tramwajów udało się przywrócić pół godziny później.

- Powodem wypadku była utrata panowania nad pojazdem na śliskiej nawierzchni. Kierowca fiata punto za spowodowanie zagrożenia został ukarany mandatem i
@Domciu A dziadki myślisz że to ogarniają? Są tacy co podjeżdżają bo a nuż się uda :p wiem bo znam jednego takiego agenta :)
Tak jak mówisz są tacy co się wystrasza, są zasłabnięcia, natomiast dalej czekam na akcje policji gdzie by kontrolowal stan ogumienia aut. Mogliby nieźle zarobić.

@grzemach Kiedyś wygrałem zakład z kumplem o dobra flachę że lepsze opony na ulicy będą miały dziadki niż ziomki w Porsche Cayenne i