Aktywne Wpisy

WillyJamess +73
Niepełnosprawny człowiek wszedł w dyskusję z #p0lka pisząc, że wierzy, że ma szansę na znalezienie prawdziwej miłości, bo na pewno nie każda kobieta go dyskwalifikuje. Najbrutalniejszy #blackpill jaki widziałem xD Natura.
#przegryw #rozowepaski
#przegryw #rozowepaski

Maly_Jasio +115
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka

jeszcze żeby to była jakaś beemka czy coś z przyśpieszeniem i kolesia zarzuciło ale punto?!
#wroclaw
@Domciu
@grzemach
Ja bym tak wyroków nie ferował. Często gęsto takim autem jeżdżą osoby starsze. Równie dobrze mogl się wystraszyć bo ktoś zmienił pas tak że by się w niego wbił i odbił kierownica i nie opanował.
Na Weigla szpital jest może chciał odwiedzić kogoś bliskiego? Może zasłabł?
Ciul wie.
Wiadomo, że przyczyny mogą być różne. Ostatnio też jak wrzucałem fotkę z podobnego zdarzenia to okazało się, że starszy facet zasłabł i wylądował na torach, inna, że banda cyganów piłowała tak auto, że wylądowali na pętli na Kromera. Częściej to brawura i brak wyobraźni niż problemy zdrowotne niestety.
"Jak poinformował nas dyżurny ruchu MPK, samochód na torach znalazł się o godzinie 12.15. Według relacji świadków, autem jechała około 30-letnia kobieta. Ruch tramwajów udało się przywrócić pół godziny później.
- Powodem wypadku była utrata panowania nad pojazdem na śliskiej nawierzchni. Kierowca fiata punto za spowodowanie zagrożenia został ukarany mandatem i
Tak jak mówisz są tacy co się wystrasza, są zasłabnięcia, natomiast dalej czekam na akcje policji gdzie by kontrolowal stan ogumienia aut. Mogliby nieźle zarobić.
@grzemach Kiedyś wygrałem zakład z kumplem o dobra flachę że lepsze opony na ulicy będą miały dziadki niż ziomki w Porsche Cayenne i