Wpis z mikrobloga

@KptEutanazja: nie piszcie do lasek takiego gówna, że was inne na #tinder zlewają i odpisują zdawkowo. To będzie dla nich sygnał, że inne was olewają i nie jesteście łakomym kąskiem na rynku. Bo np. dla mnie to mega rzadkość żeby jakaś tak odpisywała. Ogólnie narzekanie, #!$%@? na kobiety jakie to one złe itd. Mało kto chce słuchać takiego smutnego #!$%@?. Może nawet wam miło odpisać na to (jeżeli jest miła lub
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@sralpies: tak ale nie, bo jak laska ma wodogłowie to tak czy srak nie będzie potrafiła poprowadzić normalnej konwersacji żeby chociaż napisać przyzwoitą odpowiedź.
Tylko no tak jak też pisałeś w grę wchodzą czynniki drugie i trzecie więc też trochę zależy od szczęścia jakby tak patrzeć
  • Odpowiedz
@sralpies: stawianie się w roli ofiary to jest najgorsze co może być- więc ok, zgadzam się z Tobą. Ale Ty piszesz do dziewczyn "co Cię tutaj sprowadza" i odpisują. To nie jest takie proste wszystko jak myślisz. Mój kolega najbardziej odarł mnie że złudzeń jeśli chodzi o Tindera. Przystojniak, zero opisu. Każda para wpadala i miałem wrażenie, że jak powie, że nie ma mózgu to laska odpisze "hahaha ale urocze, jesteś
  • Odpowiedz
@Oknonapodworze: też masz sporo racji. Ale do jednego nawiąże co napisałeś. Wyobraź sobie, usłyszałem od niektórych lasek, że faceci na pierwszych randkach potrafią #!$%@?ć na jakie to złe kobiety trafiali przez całe życie, jak bardzo byli oszukiwani, zdradzani i tym podobne gówna. I to przystojniaki, nie jakieś ogórki, bo laski raczej wyższa półka. Także często nawet tacy faceci potrafią być #!$%@? i nie mieć pojęcia o tym jak rozmawiać z kobietami.
  • Odpowiedz
@sralpies: tak. Zgadzam się z Tobą całkowicie. Nie zwalam niepowodzeń tylko na kobiety. To co mówisz jest prawda. Faceci np potrafia się przechwalać (zarobki, auto), mówić tylko o sobie, ciskać jakaś gówniana przeszłość. No i często dziękują kobietom już na starcie, że się na coś zgodziły i przepraszają za wszystko. Tutaj dużo ludzi popełnia takie błędy na randkach. To są postawy bardzo słabe i przecież nikt nie ma ochoty być z
  • Odpowiedz
@KptEutanazja: życzę powodzenia, pamiętaj tylko nie nakręcaj się do póki się nie spotkacie, ja ostatnio z dziewczyną pisałem już o spotkaniu, wstaję któregoś dnia i cyk para usunięta xd a wydawała się normalna i dużo pisaliśmy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TurboDynamo: no tutaj to też wszystko zależy na przykład od tego czego żądasz od tej laski.
Przykładowo Jak szukasz typowo zwykłego ziomka w dziewczynie a ona dokładnie tego samego szuka u faceta to czemu by nie w sumie
  • Odpowiedz
@KptEutanazja: ale cringe, jakie wy fikoły tam #!$%@? żeby dostać najmniejszą dawkę atencji od lasek które mają co tydzień nowego bolca xD Przypomina rytuały godowe pawii albo innych mało rozgarniętych zwierząt
  • Odpowiedz