Aktywne Wpisy

pozpozi +93
#!$%@? jak mnie jakaś baba ładnie mówiąc rozsierdziła. Specjalnie #!$%@? pojechałem do bankomatu w nocy, żeby przypadkiem nie robić długich kolejek. Wypłacam 30 tys. na remont, wiadomo po 4k, taki limit na jedną transakcje. W połowie wypłacania podjechała pod bankomat babeczka yarisem, po dwóch minutach baba do mnie z pretensją, że KOLEJKA JEST XD Mówię, że wypłacam pieniądze na remont i to jeszcze chwilkę potrwa, może jechać do innego bankomatu jeżeli jej

noipmezc +6
jakie lody polecacie? tylko takie ze sklepu a nie zadne na ruchomej gałce
źródło: 029424_r2_940
Pobierz![Rosjanie plądrują domy. Wszystko pakują na wojskową ciężarówkę [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/79ff4bd5c5f02678dd4ceac3aab74127727736e1dda6f9765f46ad527652fcc1,q70.jpg)

#heheszki #rowery #sasiedzi
źródło: comment_1592571675FOqMlVaCFw90nL6qaO4rjU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
albo nawet całą noc do rana i wynosza kiedy idą do pracy
polecam dokładać swoje ja tak robilem i szybko ludzie sie nauczyli
Jak sasiedzi nieprzeparkuja, grzecznie poinformuj straz o zablokowanym ciagu ewakuacyjnym - podziekujesz sobie przy wybuchu gazu albo innym pozarze. Niektorym to smar do istoty szarej sie dostal i kompletnie nie rozumieja jacy sa #!$%@?.
@Klocuchy_Lego_PL: jak nie działało. Jakbyś zabrał też nakrętkę na wentyl to by podziałało. Powietrze spuszczone, ale koło nieuszkodzone - jedynie potrzeba nowej nakretki czyli niewyhoda i powinno dać do myślenia.
@msichal:
Nie, bo:
1. nie jestem wieśniakiem zostawiającym swoje rzeczy na korytarzu
2. nie zostawię najcenniejszej rzeczy jaką mam w domu poza mieszkaniem :)