Wpis z mikrobloga

@m_b Słowa: niebawem wyłączymy autocenzurę... brzmią, jakbyście chcieli ją wyłączyć na stałe. Podobnie jak w przypadku jej włączenia spory czas temu. To jednak nie jest: niebawem wprowadzimy opcję pozwalającą na wyłączenie cenzury
@Matias - ja piszę o opcji "Autocenzury", czyli automatycznego zamieniania wulgaryzmów, co wiąże się z tym, że każdy będzie miał wybór czy chce ją widzieć czy nie
@Amfidiusz - jeżeli zainstalować skrypt, który ktoś kidyś podał na Wykopie, to on maksymalnie zwalnia przeglądanie stron ze szczegółami znaleziska. Jego algorytm sprawdza każde słowo i przez to jeżeli na stronie jest kilkaset komentarzy, to zanim zobaczysz stronę, możesz iść sobie zrobić kawę :)
To dlatego wszyscy tak narzekają na brak optymalizacji wykopowego skryptu! Przyznaję, ładowanie większych wykopów trwało kilka-kilkanaście sekund. Dzięki!
A tak na marginesie to na kiedy mniej więcej planowane jest zakończenie wersji beta wykopu? Pewnie dostanę odpowiedź jak "skończymy wszystkie zmiany i poprawki" więc od razu zadam drugie pytanie

na kiedy planujecie zakończenie wszystkich zmian i poprawek? :)
"Niebawem" jest w tym przypadku dość dwuznaczne. Niebawem miała też być niespodzianka w postaci własnych styli użytkownika itp.

Więc na zapas bym się nie cieszył, jednak jakaś poprawa jest.
A tak btw to chciałbym zgłosić administracji, że ciągle nie zapamiętuje mi się duża czcionka. Ustawiam na dużą wyloguje się, zaloguje ponownie i znów jest mała.
A mnie denerwuje to ze zapamiętywane jest to dla loginu ;) W domu zwiekszam, ide do szkoly, loguje sie i sie nie mieści.. Nie możecie tego na ciasteczku zrobić czy na czymś takim?
jeszcze jedno, w wykopokazywarce nie działa przewijanie "kliknięciem kółka", bardzo często tego uzywam i jest to denerwującę, ze nie działa...
Problem z rozmiarem tekstu zgłaszałem prawie 2 miesiące temu (zgłoszenie [414155434e413d3d/1] i późniejsza korespondencja). Ekipa ma niestety błąd głęboko w poważaniu. Po jakimś czasie przestali mi w ogóle odpisywać :(. Widzę, że błąd dotyczy i irytuje wiele osób. Może stworzę z tego jakiś wykop (a.k.a. gorzkie żale).
@Potfur: dział IT przekazał mi info, ze bug jest naprawiony i tylko w Operze mogą być takie problemy. W takim razie zglosze jeszcze raz ten ticket do sprawdzenia. Przepraszam Was za utrudnienia...