Aktywne Wpisy
sildenafil +93
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
d4wid +336
Oni chcą tylko mniejszych podatków, czego nie rozumiesz.
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
@Dawkins_Wszechwiedzacy: na pewno poglądami do Pisu im najbliżej
rozważam na kogo zagłosować
duda, biedroń i trzasek to nie moje klimaty
został mi bosak i kośniak jako jakaś alternatywa
ale chyba 1 opcja będzie grana
Dla mnie to standard. Nie zwyklem natomiast czytać wypowiedzi chrześcijanina który wprost nazywa mnie gorszym sortem, bo nie wyznaje tej samej religii. To zachowanie godne pakistańskiego pastucha. Może powiedzcie to Bosakowi, a nuz się ogarnie.
Komentarz usunięty przez autora
@Flypho: zesrałeś to się ty tutaj xD Kisnę z tego, jak nagle jakieś randomy się aktywują na tagach tylko po to, żeby #!$%@?ć takie farmazony
@xVolR: Tak jak Lewicy blisko do pomysłów rozdawnictwa PiSu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo ciężko powiedzieć, że Konfie jest blisko do "kaczystów" w kwestii gospodarczej.
No chyba, że dla ciebie liczy się wyłącznie sfera społeczna...
@Flypho: Mam wrażenie, że to co czytasz to nie Twitter xDDD
@piter555: nazwał go tak bo to prezydent Warszawy jest, ale może to początek jakiejś sztamy
w pierwszej turze wiadomo głos na pana Krzysztofa, w drugiej natomiast głos na przeciwnika pana Dudy (o ile będzie on w drugiej turze), tak te wybory będą wyglądać
(。◕‿‿◕。) (。◕‿‿◕。)