Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +106
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
daeun +115
Śledzę wiele dzienników budowy i wszystkie łączy jedno i to samo. Polacy budują się PONAD STAN z wykorzystaniem technologii zupełnie im niepotrzebnych, czesto nawet nie zdając sobie sprawy w jakie gó*** sie wpieprzyli. Przeciętny polak nie chce kurnika w Polsce powiatowej, on ogląda MTV Cribbs, Dorote Szelogowską na TTV, wie jak mieszka Zenek Martuniuk, gwiazdy i influencerzy, dla siebie chce tego samego xD
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
Trzaskowski to dziecko we mgle, bez swojego sztabu jest nikim w samotnym boju.
Bosak dziś wyciszony, bez rigczu z poprzedniej debaty.
Tanajno w końcu przestał drzeć japę
Tygrysek mdły, bez wyrazu
Biedroń.... zapłakana osoba z IDEOLOGII (tak wlaśnie!) Lgbt, która chce, żeby wszyscy rzygali tęczą. Fuck no!
Mam mieszane uczucia do Hołowni... z jednej strony jest facet konkret i leci z nimi aż miło. Z drugiej, cały czas mam w głowie, że swoją 'karierę' zaczynał w tvn i to może być ich koń trojański ¯\_(ツ)_/¯
#debata
Hołowni może nie promują, ale to nie znaczy, że swoich 5gr tam nie wrzucają
(。◕‿‿◕。)
@HAL10K: Przychodzi chłop, robi organiczny obywatelski ruch i zbiórkę obywatelską (można sprawdzić na jego stronie). Potrafi jednoczyć ludzi. Ma 14 tysięcy wolontariuszy. Praktycznie nie ma negatywnego elektoratu. Ale peowiec i tefałenowski koń trojański. To co by was przekonało? Jezus Chrystus też pewnie ciężko by miał.
@babazpola
To jest niesamowite, jak łatwo przeciwnicy przykleili mu łatkę człowieka TVN-u.
No pije mnie ten tvn tu najbardziej. Do dziś pamietam wyśmiewanie się Prokopa z jego świętojebliwości, to jak sie trakcie współpracy zmieniał. Coś po prostu mi nie gra, mimo to jest mocnym zawodnikiem.
@babazpola: A tak swoją drogą to zaskakuje mnie to, że przy takim poziomie partyjniactwa polskiej polityki ktoś uważa TVN za istotnego gracza lub, w szczególności, za stację próbującą sterować polskim społeczeństwem. Z strony lewicowo-liberalnej dużo aktywniejszym i bardziej znaczącym graczem jest Wyborcza.