Aktywne Wpisy
rozdartapyta +11
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
I tak to wygląda.
Jest jakaś inna sensowna alternatywa oprócz Waze gdzie jest znacznie mniej użytkowników? Nie znam żadnej niestety a Yanosik w tle od wielu wersji mi nie działa poprawnie niestety... zminimalizowanie aplikacji powoduje jej NIBY zamknięcie, czyli lokalizuje ona użytkownika ale nie zgłasza żadnych komunikatów głosowych. Oczywiście odświeżanie w tle włączone. Czy inni też mają taki problem? Mam najnowszy iOS 13.5.1 i iPhone XS.
Nadziałem się ostatnio na fotoradar, oczywiście klasyka - ograniczenie do 70, pole, pole, łyse pole, dwa domy, ograniczenie do 50, 300 m dalej znowu 70... i tak sobie grzecznie te 70 leciałem koło fotobudki ustawionej na 50 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#yanosik #waze #antyradar #ios #iphone #iphone
@KarmelowyJeremiasz: @Akuku69: