Przyjedź do szpitala z problemem z nerkami, wypytuj lekarke czy robi aborcje (XDD). Na deser napisz coś o Trzaskowskim #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #polityka
@erebeuzet: @Soojin21: Nie nie nie, oni ją (w jej mniemaniu) źle potraktowali bo wlazła na SOR bez maseczki łamiąc przepisy bezpieczeństwa i narażając zdrowie osób bardzo podatnych na zakażenie oraz oczywiście personelu medycznego (źródło)
Jak donosi Wprost.pl, szpital wezwał policję, ponieważ Godek, gdy zgłosiła się na SOR, nie miała na twarzy maseczki. Jak wyjaśniła policjantom, ma problemy z oddychaniem i nie została ukarana mandatem. Później maseczkę założyła.
@Soojin21: Do mnie nie dociera w jaki sposób ona się wbiła na salony. Ja nie wiem, tam trzeba przejść jakiś test na bycie debilem i nie biorą ludzi z IQ powyżej 50 czy co?
@Utilizer No zabrzmię okrutnie, ale moim zdaniem to, że ona zdecydowała się urodzić chore dziecko (tu absolutnie nie atakuję dziecka i jego stanu zdrowia personalnie) nie czyni z niej bohaterki i zdecydowanie nie daje jej ŻADNEGO prawa do tego, by decydować o tym czy kobieta Y będzie dziecko rodzić, czy je usunie. To jak bardzo agresywna jest w tym temacie (sama notorycznie go inicjuje nawet w takich zupełnie neutralnych tematach społecznych), świadczy
@Millhaven: Po prostu chce zmuszać do tego samego innych przez co tworzy swój heroizm, a tak naprawdę leczy nim swój błąd xD O atencji i fuszce nie wspominam, w końcu jest KIMŚ.
@Millhaven: całkowicie się z Tobą zgadzam. Miała wybór, ale chce go odebrać innym. Czasem mam wrażenie że to z zawiści żeby inni się męczyli jak ona...
@Soojin21: piekne. Uwielbiam czuytac te wodospady milosci i tolerancji plynace z komputerow teczowej lewicy. Szacunek, kultura i godnosc. Tych cech teczowcy unikaja jak ognia!
@Soojin21: ale się #!$%@?łem teraz, ta tępa #!$%@? musiała trafić do szpitala w którym najczęściej się znajduje z różnego rodzaju urazami i to pewnie przez takie #!$%@? personel medyczny przy pierwszym kontakcie wydaje się oschły i niemiły, ale wystarczy krótki small talk i każdy ma banana na twarzy. Ja rozumiem narzekać, że Cię coś boli, chociaz na sorze to chyba normalne, tam każdego zazwyczaj coś boli, ale rozgrywać jakieś polityczno-ideologiczne gierki!?!
Przyjedź do szpitala z problemem z nerkami, wypytuj lekarke czy robi aborcje (XDD). Na deser napisz coś o Trzaskowskim
#bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #polityka
Pewnie
@franaa Myślę, że zadziałał parytet :D