@Exxan to jest jednak zjebem ( ͡°͜ʖ͡°) Pyta po dziesięc razy o to samo, nie umie szukać informacji i ciągle płacze, że nie ma w co grać - a jak mu odpisujesz i doradzasz, to usuwa Twoje komentarze, no nie ogarniam typa ( ͡°͜ʖ͡°)
@imler1th: typo mi się z tą pastą kojarzy: Co to? A co to? A to? Co to? Co to? A to? Co to? Myślicie, że to dziecko poznaje świat, a to Exxan na tagu #nintendoswitch, szuka gry życia.
@imler1th: pytał sie o coś chillowego do pogrania na długie godziny, pierwsza myśl Animal Crossing, 2-3 osoby mu o tym napisało ale ich ignoruje xD więc nawet sie nie staram xD
@TrueGrey: Jest, ale wyjątkowo chamsko ocenzurowanym ( ͡°͜ʖ͡°) Była tam też druga część, w której pisałem mu, że jeżeli nie jest wielkim fanem piłki nożnej to żeby wybrał farming simulator i sobie na spokojnie orał pole, bo FM potrafi być frustrujący i mało interesujący dla kogoś kto nie lubi piłki nożnej ( ͡°͜ʖ͡°)
#nintendoswitch #nintendo
źródło: comment_1592079451MyfDZiRTF3xJdBTvLlXTDt.jpg
PobierzCo to? A co to? A to? Co to? Co to? A to? Co to? Myślicie, że to dziecko poznaje świat, a to Exxan na tagu #nintendoswitch, szuka gry życia.
więc nawet sie nie staram xD
@imler1th: A czy zacytowany przeze mnie tekst, nie jest czasem Twoim "doradczy komentarzem", który usunął Exxan? ( ͡° ͜ʖ ͡°)