Wpis z mikrobloga

Mirki, planuję przejść do #plush razem z dwoma dodatkowymi numerami. Cenowo wygląda to atrakcyjnie (20zł/msc/karta, no-limit rozmowy/sms). Zastanawiam się tylko jak wygląda obługa klienta. Czy ze względu na to, iż jest to pochodna Plusa można załatwiać sprawy odnośnie numerów w ich salonach?

Kiedyś w salonie Orange spytałem o Nju Mobile to odniosłem wrażenie, że oni się tym albo nie chcą zajmować albo nie mogą.

PS. Który operator realnie oferuje najlepszy zasięg? Czy zakładając, że #orange (kiedyś PTK Centertel) jest pierwszym operatorem telekomunikacyjnym w Polsce to słuszne jest stwierdzenie, ze posiadają najbardziej rozbudowaną infrastrukturę?
#abonament #siecikomorkowe
  • 9
  • Odpowiedz
Który operator realnie oferuje najlepszy zasięg?

@mlody_adam: Niestety nie da się tego przewidzieć. Taki "urok" sieci komórkowej (i ogólniej - sieci bezprzewodowych), że nie da się tego w praktyce w 100% precyzyjnie przewidzieć. Pozostaje sprawdzić samemu, jak to wygląda w określonej lokalizacji lub lokalizacjach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MyPhilosophy: eee Panie glupoty gadasz. Sam 2 numery przenosiłem z nju do plusha w salonie przy Mariocie. Co prawda fakt jakieś 2 lata temu ale chyba nic się nie zmienilo
  • Odpowiedz