Wpis z mikrobloga

@yeloneck: ja je kupowalem za okolo 5$ i nabilem jakies 1.5 roku, jeszcze byla okazja, ze jak podepniesz karte/paypala do konta to dawalo nastepny miesiac gratis. tylko, ze mogles odlaczac za kazdym wpisanym kodem i wtedy kod praktycznie dawal ci 2 miesiace zamiast 1
@yeloneck Są 3 różne gamepassy i gold:
Gamepass for pc, kosztuje coś koło 20zł - jak sama nazwa wskazuje zawiera gry na pc
Gamepass for xbox, kosztuje około 40zł/mies - zawiera gry na xboxa
Gamepass ultimate - zawiera oba powyższe + do tego subskrypcję gold która pozwala grać online i co miesiąc daje jakieś gry - niezbyt ciekawe, dla gier kupuje się obecnie gamepassa.
@Zevs: Trochę pogrzebałem na ten temat i tutaj za Game Passa jest 10.95$ (30 zł) i tego będę opłacał. Golda muszę też utrzymywać, czy tylko jeśli chcę grać online?
@yeloneck miałem podobnie se switchem niestety, kupiłem ograłem zelde, mario, parę innych gierek i konsola leżała pare miesięcy dopóki jej nie sprzedałem.
Na xboxie mam zupełnie inaczej, gram więcej szczególnie w coopie lokalnym.
@Zevs: dokładnie to samo u mnie. Już mam kilka gier na oku do ogrania na Xa. W ogóle gry na One X chodzą lepiej, niż na One S? Np. ograłem jakis czas temu Kombojów 2 i często był drop FPS, tutaj będzie lepiej?
@yeloneck nie grałem na one s, więc ciężko powiedzieć. Na pewno część gier jest ulepszzona wizualnie, są oznaczone jako xbox one x enhanced.

W rdr2 grałem wcześniej tylko na zwykłym ps4 i chodziła wyraźnie słabiej niż na onex.