Aktywne Wpisy
noipmezc +9
macie swojego ulubionego grzyba?
Hektorrr +1
Fajne wideo przedstawiające opinię za drastycznym opodatkowaniem osób bardzo bogatych (z majątkiem powyżej £10mln).
Akurat odnosząc się do sytuacji UK ale USA również będzie pasować - tu nierówności społeczne są olbrzymie. Polska całe szczęście nie ma jeszcze tak ogromnych dysproporcji między klasowych.
Moim zdaniem najlepszy argument to ten, że osoby o b. wysokim majątku, praktycznie nigdy nie muszą go sprzedawać, co powoduje, że naturalnie gromadzą coraz więcej aktywów a to dalej powoduje
Akurat odnosząc się do sytuacji UK ale USA również będzie pasować - tu nierówności społeczne są olbrzymie. Polska całe szczęście nie ma jeszcze tak ogromnych dysproporcji między klasowych.
Moim zdaniem najlepszy argument to ten, że osoby o b. wysokim majątku, praktycznie nigdy nie muszą go sprzedawać, co powoduje, że naturalnie gromadzą coraz więcej aktywów a to dalej powoduje
Albo
Co brzmi fajnie francusko, ale na pewno nie obraźliwie.
Ale niestety masz kija w dupie i zamiast się uśmiechnąć probujesz uszczypać śmieszka, bo jest gruby.
https://www.wykop.pl/wpis/16132419/#comment-176793355
Hej @rajdlafurypl nie tak się robi marketing na stronie ze śmiesznymi obrazkami xD
Gdyby tylko Felek wstydzil się tego, że jest gfuby, a nie robił se z tego jaja to może i by zabolało xD
Tagi z tamtego wpisu: #kosmonauta #motoryzacja #motomirko #budujzwykopem #zadarmo #cebuladeals #majsterkowanie
P. S. Dla @rajdlafurypl 5 lat temu to ja sprzedawałem między innymi pulsara i inną chemię, a także części samochodowe na pęczki, dla mireczków w najlepszych możliwych cenach. Stąd mogliście mnie znać - szkoda, że się ukrywacie pod nowym nickiem i nie możemy porównać, co u was 5 lat temu się działo xD
W czwartym napisałem, że produkty pulsara są fajne, w szczególności klej do lusterek i lakier naprawczy do ogrzewania szyby.
@rajdlafurypl tłumaczcie się, bo się zrobi afera i wyjdzie jeszcze gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora