Wpis z mikrobloga

Kiedy jesteś maluczkim sklepem internetowym, gdzie nazwa i logo nadają się na drobne #heheszki, bo mozna odczytać

Raj dla fury

Albo

rajd la fury

Co brzmi fajnie francusko, ale na pewno nie obraźliwie.

Ale niestety masz kija w dupie i zamiast się uśmiechnąć probujesz uszczypać śmieszka, bo jest gruby.

https://www.wykop.pl/wpis/16132419/#comment-176793355

Hej @rajdlafurypl nie tak się robi marketing na stronie ze śmiesznymi obrazkami xD

Gdyby tylko Felek wstydzil się tego, że jest gfuby, a nie robił se z tego jaja to może i by zabolało xD

Tagi z tamtego wpisu: #kosmonauta #motoryzacja #motomirko #budujzwykopem #zadarmo #cebuladeals #majsterkowanie

P. S. Dla @rajdlafurypl 5 lat temu to ja sprzedawałem między innymi pulsara i inną chemię, a także części samochodowe na pęczki, dla mireczków w najlepszych możliwych cenach. Stąd mogliście mnie znać - szkoda, że się ukrywacie pod nowym nickiem i nie możemy porównać, co u was 5 lat temu się działo xD
Felonious_Gru - Kiedy jesteś maluczkim sklepem internetowym, gdzie nazwa i logo nadaj...

źródło: comment_1591650459qP95pT7T4VmDO1cfWKCO3n.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: jest cala gama kolorów. Teflonowy jest bialy, biały jest biały ( ͡° ͜ʖ ͡°), łt40 zazwyczaj zielony, są takie żarówiasto żółte, niebieskie, czerwone, wazelina bladokremowa... Czarne najczęściej mają domieszkę grafitu
  • Odpowiedz