Wpis z mikrobloga

@thebestisyettocome: piłeś Harnasia 0,5 ze sklepu na rogu za ponad dwa złote? A piłeś Harnasia 0,6 z Lidla za 1,99? To nie jest piwo najwyższych lotów, ale to ze sklepu na rogu jakoś da się wypić, gdzie z Lidla to klajster nie podobny w smaku do piwa(pewnie tam do Lidla idzie produkcja, jak na 3 zmianie sebix przyśnie i skwasi wywar).
Tu pewnie to samo, albo stała w ciepłym/na słońcu,
  • Odpowiedz
Potwierdzam. Pierwszy raz dzis piłem. Jakbym pil wode gazowaną o smaku... niczego. Jak pijesz harnasia... to czujesz chociaż cokolwiek, a Corona... nicość. nawet Perlenbacher z lidla za 1.40 ma wiecej w smaku do zaoferowania. Nie wiem dlaczego Corona kosztuje 4.50zl
  • Odpowiedz
@Vahn: bo Corona jest taka Amerykańska, czyli dla przeciętnego janusza - lepsza. Skład jest jednak gówniany i zwykły Lech czy Tyskie będzie miało więcej smaku. Nie warto jednak tracić na to kasy. Ta promka w biedrze totalnie mnie nie ruszyła. Gdyby wrzucili jakieś Miłosławy to z chęcią bym kupił, nie mówiąc już o tych najbardziej podstawowych piwach rzemieślniczych. Co do Lidla to jest też promocja na perlenbachery i chyba sobie
  • Odpowiedz