Aktywne Wpisy
programista30k +289
kimunyest95 +177
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Komentarze które ją prostują dostają szyderczą emotką emotkę "ha ha" - wystawione wyłącznie przez same p0lki. A sama Dominisia oczywiście okazuje się być turystką mało znająca miejscowe realia ¯\_(ツ)_/¯
#p0lka #filipiny #logikarozowychpaskow #facebookcontent #rozowepaski #polka
Jeden przyjechał i zapłacił jej rodzicom i ją sobie wziął. To nawet spoko opcja
Drugi zorganizował coś w rodzaju castingu i ruchał sobie kilka dziewczyn aż wkoncu wybrał jedną
Nie wiem jaką opinie mają polki , ja się spotkałam z opinią wśród obcokrajowców że dobrze je brać za żony bo chętnie rodzą dzieci, gotują obiady i sprzątają w domu.
Jeśli chodzi o Tajki, nie każda obywatelka Tajlandii jest Tajką.
Nie przemilczałam opinii o Polkach, napisałam Ci co słyszałam od obcokrajowców o Polkach, czego chcesz więcej?
@Paula_pi: akurat tam niezależnie kim jesteś musisz to zrobić, taka tradycja...
@Paula_pi: Że masz polkowy ból dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Paula_pi: raczej tego typu typ w Polsce by ruchał, więc nie musiał specjalnie pół świata objechać dla azjatki xD