Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4658
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +335
- NFC
- Oledowy wyświetlacz
- max 1500 zł
Coś polecicie z takimi skromnymi wymaganiami? Jakaś motorola pewnie? Generalnie jest zakochany w iOS, ostanie 3 lata użytkowałem iphona SE, ale po prostu z przyzwoitości nie chce wydawać na smartfona więcej pieniędzy, niż określiłem.
#telefony #android #smartfon #xiaomi #motorola #samsung
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/#SM-G950F
Motorola one zoom to ciekawy model
Jezeli nie musisz miec najnowszego modelu to zawsze warto spojrzec na flagowe modele sprzed lat: oneplus 6 czy 6t np.