@dredziuk: Super silnik. Miałem F4R miałem w Clio Sport, potem F4RT w Vel Satisir i bardzo mile wspominam. U Ciebie manual czy automat? Pewnie nie powiesz ale dużo dałeś?(⌐͡■͜ʖ͡■) Laguna Coupe jest jednym z tych samochodów, za którym zawsze się oglądam łasym okiem
@dredziuk: Mam dokładnie taką samą od 2 lat ( 2.0 205 GT) też kupiona od 1 właściciela i też z polskiego salonu - u mnie dosłownie zero problemów. Od tamtego czasu (zrobione 70000, teraz na liczniku 265000) wymieniałem tylko części eksploatacyjne. Z tym, że moja bez LPG. Niech dobrze się sprawuje! ;)
@dredziuk: OPieee nie wywalaj ryby, potem jak bedziesz odsprzedawał, to mowisz, że "Panieee takom furom premium to tylko do kościoła w niedziele". Popatrzy Janusz na rybę: no faktycznie. Polak, katolik, to Polaka nie oszuka ;) Szerokości Mirku. Furka fajna. Sam jestem zwolennikiem takich niestandardowych wersji.
2.0T 204KM
Oczywiście z LPG
#gownowpis #chwalesie #motoryzacja #samochody
źródło: comment_1591465722CKvrJ6Yl98As99NGda4Km1.jpg
PobierzDla mnie jest genialne z wyglądu, w szczególności tył. Jestem w nim zakochany
Dynamika według mnie bardzo dobra
@dredziuk: realnie 8+, automat 9+
Jak się jedzie takim autem to wystarcza, ale jak na taką moc można oczekiwać czegoś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oby służyła!
Ryba idzie oczywiście do wywalenia ¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_15914668051gGJYipZmFjzZX6hqTokvq.jpg
Pobierz@dredziuk Dałbym dwa plusy, ale że nie mam multikonta, to drugiego musisz sobie zwizualizować
@dredziuk Dałbym dwa plusy, ale że nie mam multikonta, to drugiego musisz sobie zwizualizować
źródło: comment_1591483940LYllGqzUOPWdyvOwFrvIWq.jpg
PobierzSzerokości Mirku. Furka fajna. Sam jestem zwolennikiem takich niestandardowych wersji.