Aktywne Wpisy
rysiekryszard +14
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kiedy ktoś tak ostatnio do cb powiedział xDDD
@AM0k__:
Prawda jest taka, ze Amerykanie (tzw.) sami wbrew woli nazwozili sobie Afrykańczyków i nie ma co płakać nad wybitymi witrynami teraz.
To jest ich wewnetrzny syf.
Przyglupy w Polsce płaczą nad jakimś randomowym narkomanem z USA.
Podczas gdy masa czarnoskórych z afryki codziennie jest ciemiezona przez watazkow w Afryce. #!$%@? hipokryzja.
Idioci kładą się na ulicy bo
POWERFUL IMAGE
O
W
E
R
F
U
L
Na kolana!
@abcde: Jakbym odwiedził murzynów w ich kraju i by ktoś się zwrócił do mnie albo mówił o mnie "ten biały" to w ogóle bym nie miał z tym problemu.
Wiedziałbym że o mnie chodzi jeśli nie ma tam innych białych w danej chwili. Jest to całkiem wygodne tak powiedzieć.
@blablaelotrzydwazero: Wygląda że to taka sama kalka z popkultury jak kładzenie się na ziemi. Nie mają pojęcia dlaczego ale dużo razy było powtórzone że to źle, to wytresowali się reagować negatywnie na to.
To jest taka tresura jak u Pawłowa, taka kompletnie niczym nie uzasadnione powiązanie bodźca z reakcją.
@ChytryPredator: ale co jest nieprawdziwego w powiedzeniu sto lat za murzynami???
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest to zwykłe określenie cechy wyróżniającej z danej grupy.
@AM0k__: ale zagranicą przynajmniej w Europie mówi się normalnie black man, black guy. Tylko w USA jest wieczny problem.