Aktywne Wpisy
Piospi +391
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
badreligion66 +252
#polityka
Czarnek strzelił focha i wyszedł ze studia XD
https://youtu.be/XU_31L7EZxk?si=9ELrhurPEUaBZow2
Czarnek strzelił focha i wyszedł ze studia XD
https://youtu.be/XU_31L7EZxk?si=9ELrhurPEUaBZow2
#protest #usa
a policjanci zabijają przy interwencjach więcej białych niż czarnych
Mam #!$%@? na tych ludzi mieszkających tysiące kilometrów stad i ich problemy xD. Co mnie to #!$%@? interesuje w ogole?
@Stid: Statystycznie zdecydowanie większość morderstw na czarnych popełniaja czarni. Więc tak czarny kolego, przyłącz się do ruchu, bo czarne życia są zagrożone z ręki twoich czarnych
Eeee :D
Ja wiem, ty wiesz, ale na wszelki wypadek wyjaśnię, jakby ktoś chciał się czepiać: w USA zabijają ilościowo jakieś 70% więcej białych, procentowo (jako ilość zabitych na 1 000 000) więcej ginie czarnych, ale czarni popełniają dużo, dużo więcej brutalnych przestępstw, więc ostatecznie wychodzi, że per
Co więcej 6 procent spoleczenstwa, jakim są czarni mężczyźni, popełnia ponad 40 procent przestepstw. A 60 procent społeczeństwa, jakim są biali, popełnia około 50 procent.
Czyli 10x mniej ludzi popełnia jakoś tylko z 10 procent mniej przestępstw. Brutalna
Ale czego spodziewać się po osobie, która twierdzi, że dane policyjne są rasistowskie xD Chyba, że potwierdzasz, że życie czarnych jest głównie zagrożone przez samych czarnych, ale Twoi koledzy ze squadu nazwaliby Cię rasistą, gdybyś użył twardej statystyki przeciwko nim...
@Stid: wstydem to jest wykorzystywanie dzieci do popierania zamieszek, ruchów anarchistycznych i swoich chorych ideologii politycznych