Pierwszy tydzień wypowiedzenia, pan Szef nadal tego nie przełknął tego, że osoba znająca się na poligrafii pójdzie sobie zostawiając to wszystko jemu i jego niewiedzy ( ͡°͜ʖ͡°) #januszex #praca
@dat_BOI420: bardzo dobrze Mireczku tak trzymaj. Janusze jak zarazem duże corpo wykurzystuja obecną sytuację żeby się wzbogacić. Tna koszty pracowników mimo, iż sytuacja finansowa firmy ma się tak samo, często lepiej niż rok temu. Już powoli zaczyna brakować ludzi do pracy. Mam nadzieję, że rynek szybko zweryfikuje tych skanerów ( ͡°͜ʖ͡°)
@janusz-karpinski: @piastun: manewry, zaniżanie wypłat a co za tym idzie nakładanie kolejnych obowiązków i jeszcze większe godziny pracy, opóźnienia bo "zusu nie wyliczyli", mowa demotywujaca sugerująca, że firma upada, a obroty na takim samym poziomie jak przed pandemią... Widząc to co tu się dzieje, nie mam zamiaru brnąć dalej w takie cyrki ( ͡°͜ʖ͡°)
Chcą niech wciskają lewiznę, ale ja mówię papa takim zagrywkom..
@dat_BOI420: no to pięknie :), janusz myślał że na koronce jeszcze się obłowi a przez taki manewry jak twoje pewnie będzie pod kreską :). Debiliz polskich pracodawców/kierowników jest niesamowity ( ͡°͜ʖ͡°). U mnie ex firma żałowała m 1,5-2k brutto podwyżki :), a koszty jakie sobie nabili tym, że przestałem pilnować tych idiotów w ich błedach były w jednym roku w okolicach 100k ejro :) i
@dat_BOI420: no u mnie zatrudnili chyba z 8 studentów na miejsce 2-3 doświadcznych osób, które odeszły. WIęc w exceluu wszystko grało i buczało ( ͡°͜ʖ͡°)
@piastun: po tym jak wyglądała moja rekrutacja będąc świeżo po technikum... Zakładam, że kolejną osobą będzie seba który ledwo skończył zawodówke bo mu mama kazała ( ͡°͜ʖ͡°) albo jeden z dzieciaków prezesa ( ͡°͜ʖ͡°)
#tatuaze #chwalesie kolejny do kolekcji, ulubiony zespół i bieszczadzkie tlo ( ͡º͜ʖ͡º) . Wyszedł mega fajnie i jestem bardzo zadowolony, tylko trzeba uważać teraz jakoś od chodzi żeby się nie zmuszał i dobrze goił ( ͡º͜ʖ͡º)
#heheszki #braun #gasnica #sejm W całej tej aferze jedynym plusem jest to, że znalazłem ciekawy kanał o kulturze żydowskiej i facet faktycznie ma dystans i poczucie humoru.
Chcą niech wciskają lewiznę, ale ja mówię papa takim zagrywkom..
Komentarz usunięty przez autora
Debiliz polskich pracodawców/kierowników jest niesamowity ( ͡° ͜ʖ ͡°).
U mnie ex firma żałowała m 1,5-2k brutto podwyżki :), a koszty jakie sobie nabili tym, że przestałem pilnować tych idiotów w ich błedach były w jednym roku w okolicach 100k ejro :) i
( ͡° ͜ʖ ͡°) albo jeden z dzieciaków prezesa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dat_BOI420 też bym chciał wiedzieć, ostatnio coraz więcej znam informacji na temat zarobków i pracy już poza tymi wszystkimi serwisami