Wpis z mikrobloga

#revolut #gielda #patterndaytrader #naruszenieregulaminu #pytaniedoeksperta

Witajcie,
Niechcący złamałam regulamin przy sprzedaży akcji na giełdzie przez Revolut. Odruchowo w komunikacie który się pojawił wcisnęłam "kontynuuj, mimo to" (zdjęcie komunikatu przesyłam poniżej). Piszą że przez to zablokują konto na 90 dni. Czy ktoś z was miał taką sytuację? Czy faktycznie zablokowali konto? Moje konto na razie działa.. (minęły 2h od transakcji..)
Pobierz mimi122 - #revolut #giełda #patterndaytrader #naruszenieregulaminu #pytaniedoeksperta...
źródło: comment_1591302121ID72RQikcUXgbCbzCEh94m.jpg
  • 31
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mimi122: też zrobiłem jeden trade ponad limit i póki co nic xD ale więcej się trochę cykam, na zakończenie kariery z giełdą tak zrobię bo pattern day trading mi dobrze wychodzi
@Volan: na to wychodzi :( znasz może jakieś inne fajne konta do inwestowania oprócz Revoluta gdzie są do kupienia akcje z amerykańskich giełd? W tej chwili mam jeszcze konto na XTB ale tam prowizja od kupna to 40zł i od sprzedaży również czyli razem 80zł.. fajnie jakby znalazło się miejsce do inwestowania z mniejszą prowizją...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Asolk122: mnie nie zablokowali, ale dziewczynę tak i odwołania i teksty o braku komunikatu nic nie dały, mimo wszystko warto próbować