Wpis z mikrobloga

@Hav0c: co prawda nie te ale z tej aukcji - mam te pierwsze bezramkowe. Jeżeli inne są takiej samej jakości jak te to nic tylko brać ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dymel: jak ten fotochrom się sprawuje? Zastanawiam się nad zakupem, tylko rozkminiam czy mi oczu jeszcze bardziej nie spieprzy :D
  • Odpowiedz
@Wycu91: trochę długo się ściemnia i rozjaśnia, przy maksymalnym ściemnieniu trochę też jest jaśniejszy od innych mi znanych - no ale za to dużo jaśniejszy przy maksymalnym rozjaśnieniu. Samo wykonanie spoko - materiał miękki, żadnych ostrych kantów etc. Już tutaj wcześniej pisałem kiedyś że jeszcze jedne sobie zamówię, ale czekam na jakieś promki ;) No i można szkła korekcyjne wrzucić, jest ramka pod nie.
@panato też je ma, skusiłem się bo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dymel: ja kiszę od zeszłego roku soczewki, chociaż okularów na rower dalej nie mam :D
Jak dostanę fajna cene na zrobienie szkieł to będą testy. Chociaż opinie są raczej średnie.
  • Odpowiedz
@Hav0c: Aaa faktycznie, mi w sumie na tym nie zależało. W sumie jak jest polaryzacje to też cię tak nie razi słońce itd wydaje mi się. Spolaryzowane widze też lepiej się sprzedają, może coś w tym jest. Zobaczymy.
  • Odpowiedz