Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +302
źródło: 1000012890
Pobierz
Minieri +501
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
![Czym są liczby urojone? - [Kod Wszechświata #6]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/dca0c383afceb62e1664db5537364da81fa7d60ab8650ef7be88ab7c3294ab0d,q70.jpg)

Jak dla mnie wygląda zacnie :) tylko kiedy ja na to znajdę czas ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Shagot: I jednoczesnie nagroda Nebuli za storytelling...
@piwniczak: do dzis nikt nie wie jak ten w porywach przecietniak mogl wygrac z disco elysium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@slawomirus:
1. Paskudny świat i oprawa graficzna
2. Oldsqlowy silnik
3. Mało funu ze strzelania
4. Niby takie ok dialogi ale osadzone w totalnie nijakim świecie
@piwniczak: o #!$%@? xD
Tam nie było storytellingu w ogóle, kto te nagrody przyznaje, chyba @Bethesda_sucks
@slawomirus: fajna gra, ale dosyć krótka - mi główny scenariusz zajął około 11 godzin (z „dobrym” zakończeniem), ale przyznam, że opuściłem 1/3 pobocznych questów. Niemniej bawiłem się lepiej niż przy Fallout New Vegas, które mnie w ogóle nie wciągnęło.
@slawomirus: bioshock 1 i 2 zjadaja gameplayem i glownym watkiem fabularnym tego gniota :)