Słuchacze i słuchaczki. Spotykamy się jak co tydzień, by pogadać o popkulturze. Lockdown to dobry czas na podtrzymanie publikacji kolejnych podcastów. Spytacie jak idzie nasz YT. Nie jest dobrze. Co prawda nie jest też źle. Można powiedzieć, że jest średnio. Czyli jest super!
A już na poważnie. Ja, czyli Jacek 2.0, Michał oraz Jacek zwany Leniwcem wzięliśmy się za rogi z materiałem wspominkowym o Kapitanie Bombie i innych dziełach Grubasa Walaszka. Dużo śmiechu było, rzucania cytatami oraz ogólnego rozweselenia.
Wybaczcie za wczorajszą nieobecność. Powierzyłem misję zawołania innemu leniwcowi i, jak widać, leniwce nie są stworzone do takich prac ( ͡°͜ʖ͡°) Zapraszam pozostałych!
SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/3A7jxS0vWcOyO3InpNacU3
Słuchacze i słuchaczki. Spotykamy się jak co tydzień, by pogadać o popkulturze. Lockdown to dobry czas na podtrzymanie publikacji kolejnych podcastów. Spytacie jak idzie nasz YT. Nie jest dobrze. Co prawda nie jest też źle. Można powiedzieć, że jest średnio. Czyli jest super!
A już na poważnie. Ja, czyli Jacek 2.0, Michał oraz Jacek zwany Leniwcem wzięliśmy się za rogi z materiałem wspominkowym o Kapitanie Bombie i innych dziełach Grubasa Walaszka. Dużo śmiechu było, rzucania cytatami oraz ogólnego rozweselenia.
Miłego słuchania!
#kapitanbomba #leniwypodcast #leniwapopkultura #podcast
Zapraszamy!
@Gothic_Sophie43 @KaTtrrA @Logytaze @Farezowsky
@elf_pszeniczny @FuneralDreams @Richard0 @Clear @Konstanmonopol @kinasato @MG78 @Lethiar @kolezka1 @Insiders @pokey @pirus @mich_uj @Gaya_Deguchi @Momento83 @Shegis @KrecikZKrainyCzarow @erebeuzet @LisiaNora @Marasson