Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Niecały rok temu podjąłem pracę zgodną z moim doświadczeniem - mianowicie specjalistę ds. e-commerce. Aktualnie staram się rozwinąć sprzedaż w małej hurtownii chemicznej. Staram się bo robię co mogę a jestem blokowany przez szefa. Wszystko ładnie prosperuje potrafiłem wygenerować od zera 70k obrotu w ostanich 3 miesiącach. Ale jedynie co słyszę to ciągle za mało kurde straty itp itd. januszowanie trochę ale nie takie prawdziwe bo idzie się dogadać z szefem i nikt mi nie robi wyrzutów. Ogólnie jest szansa, że się rozwinie tutaj do takiego stopnia, że wypłata będzie dobra i sama robota też mi pasuje. Pojawiła się na rynku kolejna oferta pracy ale już jako grafik.

Całe moje doświadczenie e-commerce w dużej mierze opierałem na grafice bo przeróbki zdjęć, generowanie miniatur, robienie zdjęć, robienie banerów grafik więc grafika mi leży. Do tego obowiązki w nowej firmie to luz bo praca z klientem i pykanie projekcików. Prywatnie miałem kilkanaście projektów graficznych tj. wizytówki, banery, ulotki, katalog. Portfolio mam. Nie wiem czy próbować zmieniać pracę czy zostać i czekać na rozwój w obecnej. Czuje, że zatrzymuje się w obecnej pracy ale nie chce ryzykować. Natomiast druga praca pokrywa się chociaż z moimi studiami które skończyłem.
#praca #przemyslenia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed645cca913fb53fa4e8341
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[=====================...................] 53% (125zł/235zł)
  • 2