Wpis z mikrobloga

• 0
@Jagoo szkoda :( Ale super to wygląda, najbardziej mi się podoba ta laska w prawym górnym rogu, super cienie wyszły i ten róż!
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Roszy A bardzo Ci dziękuję. To były.moje pierwsze prace jakie zrobiłam w życiu za pomocą akwareli. Zawsze byłam fanką markerów. Ogólnie zapraszam pod tag #jagooart i myślę że też powinnaś założyć tag autorski bo masz piękne prace.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jagoo pierwsze prace, niezle (o) też kiedyś rysowałam markerami ale to drogi interes i nie ma tylu możliwości co do kolorów jak w akwarelach. Zaobserwowane, kurde dzięki pomyślę o tym.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Roszy OJ już się nie zgodzę. Znalazłam wiele alternatywnych firm gdzie masz dużo lepsze markery niż te czołowe. Ja zazwyczaj kupuje sety 180 kolorów akwarelowych po Max 100 zlotych z Ali lub Ebay. Chętnie znajdę listę firm i Ci pośle. Przejrzyj moje stare prace na tagu, są mocno akwarelowe. Pamiętam że w pl to np taki Letraset mega się ceni. A jest dużo więcej lepszych i X razy tańszych firm
  • Odpowiedz
  • 0
@Jagoo ja używałam głównie promarkerow. W życiu bym nie pomyślała że takie z Ali będą ok. Wszędzie gadanie że najlepsze Copic markery. Podeślij, chętnie sprawdzę. Ty chyba mocno w marketach siedzisz? :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Roszy też mówię o promarkerach. Pracuje na nich cały czas. Copic to drogi i przereklamowany szajs. Daj mi chwilę, poszukam tej listy. A w międzyczasie masz tu jedna z lepszych wersji pastelowych markerów https://www.ebay.co.uk/itm/324137334983

One są na tyle dobre że niektóre mam już 4 lata. A jak są za suche to daje kropelke zmywacA do paznokci i są jak nowe
  • Odpowiedz