Wpis z mikrobloga

@Chilli_Heatwave: @Niebadzlosiem: @Niebadzlosiem: @Viarus_:
Ja swojego Note 3 mam chyba z 6 lat i służy mi do dziś :D Szczególnie siostra (pięciolatek) lubi rysik i malowanie w S Note.
Gdyby pokombinować (forum XDA) to da radę odpalić na nim oprogramowanie z nowszym androidem, aktualnie oficjalnie jest Lollipop. Teraz coraz częściej zdarza się, że trafiam na aplikacje gdzie nie jest wspierany android w wersji 5
  • Odpowiedz
@nahkranoth: a orientujesz się jak to będzie z wsparciem 5G?
Tak jak Note 3 ma wsparcie LTE po dziś dzień, to dobrze byłoby mieć coś z wsparciem 5G na długo.
No chyba, że teraz Samsung już nie robi tak wytrzymałych Notów które podziałają >=2 lata ( )
  • Odpowiedz
@epigraf: w tym momencie mam s8+ kupiony w 2017- w dalszym ciągu działa jak wyjęty z pudełka, bateria w bardzo dobrym stanie, jak ostatnio sprawdzałem to ponad 90% fabrycznej pojemności, zresztą z tego co pamiętam Samsung na to gwarancje dawał. Na froncie nie widzę śladów użytkowania, tył trochę porysowany ale to inne szkło niestety:/
  • Odpowiedz
@Polasz: tak naprawdę to ten gość czesto lata i za każdym razem rezerwuje inne miejsce, ubiera się w te same ciuchy oraz akurat lata tym samym typem samolotu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz