Aktywne Wpisy
motilal +63
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sebki patusy a o Oskarkach nie wspomnę, żyją w pełnym luksusie emocjonalnym, wolni od tych koszmarnych myśli.
Urobieni mefedronem albo amfetaminą, chlupią laski. Wiecie czemu? Tak, bo mieli farta i życie
podarowało im silny układ nerwowy, oraz farta - że we wczesnym dzieciństwie dostali bogate wzorce i schematy myślowe, albo i nie. Poprostu mieli luzik, i nikt im nie nałożył pesymizmu czy nerwicy
#przegryw
I nawet jeśli mają ten tak upragniony przez was styl życia to i tak bywa że płaczą.
JPRDL nie macie monopolu na bycie ludźmi
oni - uśmiechnięci, ciekawi życia, wolni od egzystencjalnych problemów
Komentarz usunięty przez moderatora
często osiąga niebywałe sukcesy, jeżeli wykorzysta swoje możliwości + z specyficznym myśleniem
często tacy są artystami, politykami, pisarzami itd. poprostu działają kreatywnie
Oskarek - to poprostu dla mnie osoba która jest płytka, poprostu ustawiona na materializm i konsumpcje, nie ma głębszych rozkmin życiowych
Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa.
Jiddu Krishnamurti