Aktywne Wpisy

masternodeBTC +369
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Jankojaneczko93 +101
Cześć. Kolejny największy projekt jaki narysowałem i wykonałęm. Skórzana torba o wymiarach 45 cm x 17 cm x 25 cm.
Zajeło mi to kilkanaście godzin, aby ją ukończyć (pewnie około 45 h). Całość zrobiona całkowicie ręcznie, od malowania po wybijanie każdej pojedyńczej dziurki ( jest ich 6752) i szycie.
Mnóstwo roboty, ale było warto. Nosilibyście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój Instagram, zapraszam do śledzenia
#leatherworking #
Zajeło mi to kilkanaście godzin, aby ją ukończyć (pewnie około 45 h). Całość zrobiona całkowicie ręcznie, od malowania po wybijanie każdej pojedyńczej dziurki ( jest ich 6752) i szycie.
Mnóstwo roboty, ale było warto. Nosilibyście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój Instagram, zapraszam do śledzenia
#leatherworking #
źródło: IMG_5047
Pobierz

- Jan Bednarek to filar zespołu Skorży w sezonie 14/15 (2 mecze w całym sezonie)
- Puchacz dobrze prezentował się w ostatnich tygodniach (???)
- Karlo Buhar
- Lech wygrał w Pucharze Polski ze Stalą Rzeszów (grał z Resovią)
- Być może Rogne zagra w sobotę w meczu z Lechem
- Vernon Budka (Suflera?)
- Stal ma łatwiej, bo Lech rozegrał więcej meczów (???)
- Słaby Lech na wyjazdach. Bilans u siebie: 7:3:3, bilans na wyjeździe: 7:6:3 (Liga + puchar)
- Jóźwiak dostał powołanie od Brzęczka. Selekcjoner zna go z GKS-u Katowice, gdzie zawodnik był wypożyczony (pomylił gościa z Puchaczem)
Ten człowiek od lat pracuje w telewizji i co tydzień wali takie babole. Zero odpowiedzialności za wypowiadane słowa. Zero przygotowania merytorycznego. I jak my mamy to środowisko traktować poważnie? XD
#pilkanozna #mecz #polsat #feddek
źródło: comment_15906464510MCvGiXVFv8ZJbDvqOB06a.jpg
Pobierz@Perzi: ojj nie byczkq
Przecież Puchacz grał w GKS w zeszłym sezonie, a Brzęczek trenował tam do maja 2017. Jóźwiak wiosnę 17 grał u Brzęczka.