Wpis z mikrobloga

Jest jakis sposob na farme zalogi czy expa? Ewentualnie czy oplaca sie kupowac premium, badz tez jakis samolot dla ussr?

#warthunder #gry
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@funk: Mi się dobrze expiło załogę na bombowcach i niszczeniu celów naziemnych. Z tego co zauważyłem najlepiej wyszkolone moje załogi to b-----e.
  • Odpowiedz
@Kowal04: A tymi bombowcami grales zwykle czy historyki? W sumie masz jakies wskazowki jak dobrze zrzucac b---y i z jakiej wysokosci jest to najbardziej efektywne? Jakiej kamery uzywasz, moze jakis trick zwiazany z klawiszologia. Bo wiadomo - na cele ruchome trzeba zrzucac b---y z poprawka, na stacjonarne juz nie jest tak latwo. Druga sprawa, jak mam b---y np. 2x250kg i 10x100kg, lacznie pokazuje ich 12 to jakos skrotami moge pierw
  • Odpowiedz
@funk: Na arcadzie wszystko. Prawdę mówiąc, dobrych wskazówek nie przekażę bo lamię tymi bombowcami. Ale wiem, że na pewno ciężko jest je zrzucać z dużych wysokości, dlatego ja przeważnie robię to z 300-500m nad ziemią. W ustawianie klawiszy sie nie bawię, a kamera to albo bombardiera (ale często za bardzo mi samolot poziomuje) albo zza samolotu bo wtedy mam kontrolę nad tym gdzie je zrzucam. Cele ruchome to wyczucie, im
  • Odpowiedz
@Kowal04: Sam mam 8 poziom dopiero. 300-500m to tak ryzykownie, ja nie schodze zazwyczaj nizej niz 1000. Latam il4 i w cholere ciezko, poniewaz to wolne bydle jest. Najgorsze jak sie trafi jakis inne szybkie scierwo z dodatkowymi b-----i i wszystko zdejmie lecac wlasnie te 500m nad celem a moje b---y jeszcze dolatuja :D

Tej kamerki bombardiera ja nie uzywam, poniewaz wtedy jak chce manerworwac myszka to mi lata celownik
  • Odpowiedz
@funk: Bombowce to wytrzymałe bestie. Ja lubię rozpędzać wrogie myśliwce ładując się w sam środek zawieruchy. Lot co prawda krótki, ale ostatnio na mapach to są jakieś wyścigi po cele naziemne i ładując się na kilometr przeważnie zostają jakieś ochłapy.

Na historykach nie latam, bo zbyt leniwy jestem :P
  • Odpowiedz
@funk: USA, UK i GER. Z czego bombowce najczęściej na UK (chociaż jak latałem Heinklem 111 i jego 32x50kg to szło się szybko nachapać). Jednak od tych nowych patchów, gdzie bombowce padają jak muchy to praktycznie przesiadłem się na myśliwce.
  • Odpowiedz