Wpis z mikrobloga

Czego najbardziej oczekujecie od fify21 na nowych generacjach? Ja mam nadzieje że w końcu naprawia starcia fizyczne miedzy zawodnikami bo to żart że Ben Yedder odpycha mojego VVD #fifa20 #fut
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zygarndg: Gole zaraz po tym jak jedna drużyna strzeli to jest dla mnie niepojęte, że dalej cos takiego funkcjonuje.

Przebitki, w których zawodnicy kopia sie sami o siebie i nagle cudownym trafem pilka ląduje u przecwnika, ktory prawie wbiega do bramki.

I przede wszystkim ogarnięcie fizyczności, bo te ben yedder mijajace jak tyczki vvd i go przepychające to jest tak jak wspomniałes żart.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zygarndg: oprócz wyżej wymienionych to żeby wkoncu opłacało się strzelać bramki nie tylko z wenwtarz pola karnego ale też zza pola I z główek...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ozzi91: tylko wiesz, że znając fife jak zrobią tak jak mówisz to nagle zacznie wpadać wszystko z dystansu i głowy. Ile ja bym dał żeby ta gra była pod względem strzałów bardziej losowa. Nie było by tych schematów na granie, które najbardziej mi odbierają chęć do gry.
  • Odpowiedz
@ozzi91: Nie grałem w 19. Miałem przeskok z 18 i z sentymentu wracam do niej czasami. Tam też wpadały z dystansu, ale nie było to tak oczywiste. 18 według mnie to jedna z najlepszych fif, a na pewno dużo lepsza od tej śmiesznej 20.
  • Odpowiedz