Wpis z mikrobloga

Tag do obserwowania bądź czarnolistowania:
#dlaczegoniemamdziewczyny

Ciekawe czy autor komentarza, gdy jego matula się piekli, że ma 38 lat i dalej z nią mieszka, też mówi, że ktoś się tu zesrał i skoro jest babą to niech posprząta.
( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zwiazki #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #mizoginia

Btw. proszę o plusiki, mamy już prawie 50 osób obserwujących tag. Dokładnie 49. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
f.....y - Tag do obserwowania bądź czarnolistowania:
#dlaczegoniemamdziewczyny 

C...

źródło: comment_1590406846zH1MAjpwmkP4h7uVCVFWMB.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
@Felixu: Oczywiście, że nie, to propaganda narodu Chadów, żeby was zniechęcić do różowych, srają tylko transy, prawdziwe różowe wypuszczają jedynie delikatną bryzę o zapachu lawendy i mięty.
  • Odpowiedz
@fagitty-bobitty: bo jakby było tak, że julka u mnie siedzi i mówi, że na chwile musi iść do wc a potem bym usłyszał dzwiek srania to bym ją z mieszkania wyrzucił, bo jak to tak można
  • Odpowiedz
@Felixu: Nie dość żeby nie miałam wstydu i godności to na dodatek to byłby na sto procent trap i lepiej wywalić za drzwi niż się naciąć na siusiaka pod spódniczką!

@ZeT_: Wylewa widząc, że z każdej strony jej płeć jest wyzywana, szufladkowania i uprzedmiotowana na wajkopie, nie widzę w jej działaniach jakiegoś przejawu feminizmu, widzę tylko normalny odruch obronny. ¯\_(ツ)_/¯

Zresztą, to i tak nie usprawiedliwia tego typu
  • Odpowiedz
@ZeT_: Jeśli już, to gdy widziałam takie teksty z jej strony, to była reakcja na wpisy, gdzie ludzie pisali, że to właśnie kobiety patrzą tylko na wygląd, są puste itp. itd.
Proste odbijanie piłeczki, także nie rozumiem skąd ten płacz, gdy cały wykop tyra kobiety, jedna się zdenerwuje i zacznie tyrać facetów i nagle jest jeden wielki kwik bo jak ona może. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@ZeT_: No tak, przecież wy chlip chlip, tylko chcieliście p0lki powyzywać, a was obrażajo! Jak tak można, przecież tylko wy możecie wszystkich obrażać, was nie wolno.
  • Odpowiedz
@ZeT_: Nawet jeśli Ty ich nie wyzywasz, to żeby nie widzieć dosłownie morza wyzwisk, teorii i wymysłów na wykopie trzeba być ślepym albo głupim. Ostatni wysrywy jakiegoś mirka, który pisze o tym że kobiety nie są zdolne do żadnego intelektualnego działania, Kowixx zaczyna pisać odbijając piłeczkę, że faceci myślą tylko fiutem i olaboga, przegrywów krzywdzo i gwałci, wyzywajo, ojojoj. XDDD
  • Odpowiedz
@ZeT_: Napisałam ogólnie o przegrywach "wy", taki skrót myślowy, nawet jeśli się nie identyfikujesz z nimi, to wystarczy, że podzielasz ich mentalność, co widać po Tobie okrutnie. XD
  • Odpowiedz
@ZeT_: Nie jestem feministką, to po pierwsze, po drugie, to ciężko mi Twoje kocopoły brać na poważnie, skoro naprawdę nie widzisz żadnego problemu w sraniu wpisami o p0lkach i k*bietach 100 razy dziennie, a widzisz problem w jednej użytkowniczce, która się tym półmózgom odwdzięcza tym samym. XDDDD Wybiórczość i debilizm, gratuluję.
  • Odpowiedz
@fagitty-bobitty:

Nie jestem feministką, to po pierwsze

"Nawet jeśli się nie identyfikujesz z nimi, to wystarczy, że podzielasz ich mentalność, co widać po Tobie okrutnie.
  • Odpowiedz
@ZeT_: No dokładnie, tak to z Tobą jest jak napisałam, debilizm i wybiórczość.
Pomijasz zupełnie skalę problemu, nie widzisz różnicy, w jednej SPROWOKOWANEJ czytaniem codziennie dyrdymałów o swojej płci osobie, a w kilkudziesięciu wpisach i komentarzach dziennie. Po prostu czepiasz się tej strony barykady, która jest Ci bliższa, czyli tej męskiej. No oczywiście, że Cię to nie obchodzi, niech sobie piszą, ale już obchodzi Cię jak najbardziej co Kowixx pisze,
  • Odpowiedz
@ZeT_: Przeczytałam, nawet dwa razy, bo za pierwszym razem musiałam przestać się śmiać.
To proszę, pokaż mi, gdzie Kowixx pokazuje tą swoją wyższość. Gdzie pisze dokładnie, że jest lepsza od przegrywów, gdzie jedynie nie odbija piłeczki. Inteligencją sam nie grzeszysz i na dostaje cierpisz na jakieś urojenia ksobne, skoro wszędzie widzisz feministki.
Argumentów Ci podałam dużo, tylko że Ty żadnego nie potrafisz przeczytać z jako takim zrozumieniem, bo jedyne co
  • Odpowiedz