Aktywne Wpisy
WielkiNos +317
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +612
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
#ankieta: ile punktów w skali 1-10 dla różowego paska z picrela? (1 = bardzo brzydka, 10 = bardzo ładna)
Wg mnie jest przeciętna (ok. 5-6/10), ale idealnie w moim typie. Uwielbiam takie ziemniaczki. (。◕‿‿◕。)
#zwykladziewczyna #szaramyszka #szaramyszkadlaanonka #buziaboners
ile punktów dla różowego paska ze zdjęcia?
Zdjęcie w wyższej rozdzielczości: https://i.redd.it/a9u4jxg3a8v41.jpg
Tego typu ankiety robię tylko dlatego, żeby sprawdzić, jak oceniane są dziewczyny, które mi się podobają. Często zarzuca się przegrywom, że nie mogą sobie znaleźć dziewczyny, bo są zbyt wybredni: pewnie chcieliby dziewczynę 8/10, podczas gdy sami są 4/10. Dzięki tym ankietom dowiaduję się, że najbardziej podobają mi się dziewczyny, które oceniane są na około 5-6/10, albo nawet niżej.
Wy chcecie