Aktywne Wpisy
śpicie już?
Przed chwilą jechałem na rowerze i jakaś #!$%@? małolata (na oko 17-18 lat) darła ryja na ulicy po czym dobiegła do mnie i chciała mnie zrzucić z roweru XD i do mnie z tekstem "ty też #!$%@? z Ukrainy"? No #!$%@?łem się i zacząłem się drzeć na nią i jej cisnąć od #!$%@? i szmat itp. po czym jak zobaczyła, że mówię po Polsku to do mnie z tekstem w stylu "dobrze,
Gwarancja lania samego gęstego aż do upadku pisu
myślę, że fajnie by było, gdybyś wrzucał też linki do tych newsów dla tych, którzy chcą poczytać coś więcej
Komentarz usunięty przez autora
@r0k0: I trek fuel należy właśnie do nich. Co w nim takiego złego bo ja nie wiem. ¯_(ツ)_/¯
@turlajwroty: tekst zawiera słowa kluczowe do wpisania w Google plus stronę do dodania, a zakładki muszę zamykać, zmieniać itd. Dlatego nie trzymam tego i nie wklejam. Bo wtedy to nawet nie musiałbym skracać tylko leady wklejać, a nie chcę rżnąć. Albo w ogóle parę linków i
@smutny_kojot: Nawet wtedy nie było by warte... litości @urarthone nie rób ze swojej roboty pudelka...
Szkoda, bo mieli nawet spoko kabanosy
@anthoris: u nas też tak jest, ale jakikolwiek pożytek idzie do kieszeni politykiera a nie regionalnej xD
Komentarz usunięty przez autora