Wpis z mikrobloga

@CzlowiekSukcesu: Zamiast demonizować grupę osób, które dążą do pokoju i chcą być akceptowane będąc sobą może zastanów się jaką krzywdę Ci uczynili ludzie, których tak stygmatyzujesz i obsesyjnie atakujesz. Podejrzewam, że żadną, ale wpojono Ci pewne aksjomaty, które doprowadziły do dążenia przez Ciebie do bycia szablonowym, wyparcia jakiejkolwiek indywidualności, wolności. Na rzecz czego? Na rzecz tego co wmówiono Ci jako normy. Jaki ma sens obrażanie i szkalowanie ludzi, którzy chcą
  • Odpowiedz
dotad doczytałem

also pasta powinna byc dluzsza zeby byla bardziej wiarygodna ( ͡º ͜ʖ͡º)

@alienv: a co jest niepokojowego w dążeniu do tolerancji każdego kto jest inny a nie nikomu krzywdy?
Btw wrzuciłeś cytat z książki Orwella, zagorzałego socialdemokraty. Fajne samozaoranie. Dla konserwy wolność to narzucanie innym jak mają żyć. LGBT nikomu nie narzuca jak ma żyć, walczy o to żeby IM pozwolono żyć tak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@alienv: no ale gdzie w tym wątku komunizm? Nikt oprócz Ciebie i tym nie pisał, cyk i kolejny chochoł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Orwell był socjalista ale jednocześnie antykomunista, ktoś kto zna 1984 tylko z okładki nie zrozumie.

@alienv: LGBT to nie komuniści. Ale ktoś kto zna 1984 tylko z okładki tego nie zrozumie.
  • Odpowiedz
@Koliat: Ale to @TurboDynamo zaczal temat poglądów Orwella, wrzuciłem cytat odnośnie tego co pisała zielonka - co zreszta wyraźnie napisałem, dodajac jeszcze tekst ze to pasta i nie traktuje tego przez to powaznie. Co tu było za trudne ?
  • Odpowiedz
Ale to @TurboDynamo zaczal temat poglądów Orwella, wrzuciłem cytat odnośnie tego co pisała zielonka - co zreszta wyraźnie napisałem

@alienv: wrzuciłeś cytat z ksiażki Orwella w kontekscie walki o równe prawa LGBT, co zresztą sam zacytowałeś. Robisz niezłe fikołki, ale tym razem #!$%@?łeś sie na morde.
  • Odpowiedz