Wpis z mikrobloga

• 0
@tomo1945 a ty w ogóle wiesz kogo ja wybieram xD? #!$%@? głupoty bo nie masz pojęcia i jeszcze sugerujesz tekstem z wiedźmina, żeby nie iść na wybory xD. Czyli według ciebie jak ktoś próbuje zrobić cokolwiek dla poprawy sytuacji to źle, ale jak ty masz #!$%@? na wybory to robisz lepiej. #!$%@? w życiu głupszego komentarza nie słyszałem xDDDDD.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomo1945 nie wiem czy jesteś słabym trolem, czy jesteś tak tępy. Nie wiedziałem, że aż takie dzbany są na wykopie. No pytam, na kogo głosowałem w ostatnich wyborach? A skoro zasugerowales, że głosowałem na PO, bo zapewne to nazywasz "mniejszym złem" to powiedz na kogo głosowałeś ty... Ach, zapomniałem ty nie głosujesz na nikogo xD. I mi się #!$%@? w główce? Bo? Bo opisałem odczucia odnośnie zdjęcia, a ty geniuszu z
  • Odpowiedz
@KozakCzerwony: Nie pajacu takiemu to trzeba jak dziecku tłumaczyć sam napisałeś że PO to banda nieudaczników
i gnojków ale nie nazwał byś ich hiperkomuchami,dla mnie cała czwórka PiS PO PSL SLD to postkomuna najwidoczniej stawiasz się po stronie jednych,tylko że jesteś takim hipokrytą że tego nie widzisz.A i chciałeś wiedzieć
skąd wiem na kogo głosujesz,hmm może debilu z twojego poprzedniego posta ()

I jak
  • Odpowiedz
  • 0
@tomo1945 idioto #!$%@? bo "nie" zjadłem to tak stwierdziłeś xD ? Jesteś #!$%@? debilem xDDD przecież to zdanie brzmi tak jasno, że każdy myślący się zorientuje, że poprostu zjadłem "nie"
  • Odpowiedz