Aktywne Wpisy

maczkupaczke +259

wykoPAKA +125
Cześć Wykopakowicze! (。◕‿‿◕。)
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
źródło: 24910d6fc3f7d9ad
Pobierz

#sikorski2020 #neuropa
Kandydat z PO bedzie podpisywal przeciwko PiS, i za PO.
Istnieje nadzieja ze kandydat niezalezny bedzie bral co dobre
@WiktorekS: Nie za swoje pieniądze i będzie miał długi wdzięczności.
https://www.wprost.pl/polityka/10325405/kto-finansuje-kampanie-holowni-pieniadze-od-znanych-biznesmenow.html
Przeciez dobrowolne wplaty od obywateli na rzecz politykow to esencja demokracji.
I napisalem ze za swoje plus za pieniadze z wplat od obywateli. Nie przekrecaj moich slow
Jak np. ja zarabiam w granicach 30k zlotych miesiecznie, to wplata na cele charytatywne w postaci 500 zlotych bylaby dla mnie wstydliwa. Stad jak juz w zeszlym rok przelalem troche kasy na dzieci z mojej okolicy to w
Komentarz usunięty przez moderatora