Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wybór trzaskowskiego jest taki zły i dlaczego ludzie mówią, że będą głosować na kosiniaków czy hołownie? W czym oni są lepsi od prezydenta Warszawy?
#sikorski2020 #neuropa
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crv0: Holownia nie jest z zadnej partii, co oznacza ze nie musial wchodzic w zadne uklady ukladziki, zeby partia wybrala go na kandydara na prezydenta. Nie ma u ludzi dlugow wdziecznosci. Kampanie prowadzi tez za swoje pieniadze, plus pieniadze z dotacji wyborcow itd. Wiec nie ma zadnych zoobowiazan co do partii.

Kandydat z PO bedzie podpisywal przeciwko PiS, i za PO.

Istnieje nadzieja ze kandydat niezalezny bedzie bral co dobre
  • Odpowiedz
@yeron: ale przecież wystarczy, że Trzaskowski powie, że prawa aborcyjnego nie będzie ruszać, a nad partnerskimi można się zastanowić i już by miał dużą część konserw
  • Odpowiedz
Holownia nie jest z zadnej partii, co oznacza ze nie musial wchodzic w zadne uklady ukladziki, zeby partia wybrala go na kandydara na prezydenta. Nie ma u ludzi dlugow wdziecznosci. Kampanie prowadzi tez za swoje pieniadze, plus pieniadze z dotacji wyborcow itd. Wiec nie ma zadnych zoobowiazan co do partii.

@WiktorekS: Nie za swoje pieniądze i będzie miał długi wdzięczności.

https://www.wprost.pl/polityka/10325405/kto-finansuje-kampanie-holowni-pieniadze-od-znanych-biznesmenow.html
  • Odpowiedz
@crv0: nie wobec partii politycznej.

Przeciez dobrowolne wplaty od obywateli na rzecz politykow to esencja demokracji.

I napisalem ze za swoje plus za pieniadze z wplat od obywateli. Nie przekrecaj moich slow
  • Odpowiedz
@crv0: widze sranie sie o przelewy ponizej 100 tys. zlotych. Ja osobiscie nic nie przelalem, bo nie zgadzam sie z wieloma punktami w jego programie politycznym, ale takie kwoty sa smiesznie male.

Jak np. ja zarabiam w granicach 30k zlotych miesiecznie, to wplata na cele charytatywne w postaci 500 zlotych bylaby dla mnie wstydliwa. Stad jak juz w zeszlym rok przelalem troche kasy na dzieci z mojej okolicy to w
  • Odpowiedz