Aktywne Wpisy
Szatynka +1
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja

nika_blue +8
#gry #harrypotter #hogwartslegacy #pcmasterrace
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda

Dobrze?
Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Apex. Dziękuję mu, Apex to śpiew, Apex to taniec, Apex to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie wygranej, to właśnie ona sprawia, że dzisiaj na przykład gram Lobą, a jutro… kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić… znaczy… marchew.
#apexlegends