Aktywne Wpisy

Misticmac +6
#ufc szczerze to chyba sami nie wiedzieli i randomowo oceniali XD
Exit99 +15
Ojciec zniszczył mi życie. Mniej więcej do 5 roku życia byłem normalny, nie miałem problemów z kontaktem z ludźmi, nie chowałem się po kątach. Gdyby mama wtedy wyprowadziła się ze mną miałbym lepsze dzieciństwo i spokój w domu.
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym
Jak zaczął chlać wszystko się #!$%@?ło. Zanim się urodziłem też pił ale miał kilka lat przerwy. W podstawówce w klasach 1-3 stawałem się coraz bardziej zamknięty w sobie. Swoją drogą ciotka poprosiła mnie żebym

Baldur's Gate miało dobry scaling, bo nie było go prawie wcale (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#staregry #crpg
Ja odniosłem inne wrażenie, takie mieszane klasy jak Samuraj wcale nie były takie silne u mnie, na samym początku prym wiódł zdecydowanie Fighter i Mage, czyli "czyste" klasy, ponoć świetny jest Bard,
Więc najlepiej grać z paroma wojami, tylko powstrzymać się na chwilę z levelowaniem przed "schodkiem" w skalowaniu.
Mnie tam tylko dupa boli, że gra bierze pod uwagę tylko średni level, tak o. Więc nie ma sensu kombinować z rozmiarem drużyny, im więcej tym lepiej.