Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
annlupin +17
kupiłam słomki metalowe i okazało sie że one jakieś takie długie są przecież ja sobie zaraz tym oko wykole a co uwas

źródło: comment_1589345291T7PDSFw5aVa7amrTT0OoGV.jpg
Pobierzhttps://www.analizy.pl/fundusze/fundusze-inwestycyjne/notowania/firma/--/produkt/--/grupa/AKZ_GL/nazwa/--/typ-jednostki/podstawowe/typ/last/data/--/limit/100/strona/1/sort/7/sort_dir/DESC/
Co nie zmienia faktu, że powierzanie swoich pieniędzy ludziom pracującym za 4-7k/msc jest debilnym pomysłem XD
Chyba lepiej znaleźć fundusz zagraniczny z prawdziwymi specjalistami i przełknąć większą prowizję.
Koszą tutaj klientów na wszystkim co się da:
-opłata administracyjna
-opłata manipulacyjna
-opłata za zarządzanie
-opłata
źródło: comment_1589376108SCQpvtq41Q1asbDKgbxKTd.jpg
PobierzBardzo spodobało mi się w ostatnim czasie działanie jednego z Towarzystw dostępnych w Polsce, gdzie opłata za prowadzenie rachunku to 1zł miesięcznie + Success fee i to tyle. Do tego możliwość dodania IKZE i IKE, więc już w ogóle kosmos.
@munny: Im bliżej wypłaty, powinno się przerzucać akcje w obligacje.
PS. To nie jest porada inwestycyjna ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kokomo: Który to fundusz?