Aktywne Wpisy
JulianGangol +5
Aha a tak w ogole to nie ma wielkiej roznicy czy Chic keksowal 14 czy 15 latke. Jak sama chciala i nie protestowala to nie ma to znaczenia. Ma jedynie dla sztywnego prawa. Jak typiara miala 15 lat i 1 dzien to juz gitowa tak bo jest legalna a jak miala 14 lat i 360 dni to juz nie gitowa i wielki pedo tak? Bzdura totalna. Jak podstepem nie doprowadzal ja do
egofigerepopulus +11
Chciałbym się z wami czymś podzielić.
To co się obecnie dzieje na świecie, to realizacja planu który jest zniewoleniem ludzkości, Polaków trzeba wytępić bo rasowo są najwyższym gatunkiem na tej planecie. Rozumiem, że nie jesteście tego w stanie pojąć i być może to dla wielu wydaje się śmieszne. Tylko zaznaczę, że przez nasz kraj przetoczyły się dwie wojny światowe, byliśmy za wszelką cenę eksterminowani, pozbawieni państwa na 123 lata, pewna nacja chce
To co się obecnie dzieje na świecie, to realizacja planu który jest zniewoleniem ludzkości, Polaków trzeba wytępić bo rasowo są najwyższym gatunkiem na tej planecie. Rozumiem, że nie jesteście tego w stanie pojąć i być może to dla wielu wydaje się śmieszne. Tylko zaznaczę, że przez nasz kraj przetoczyły się dwie wojny światowe, byliśmy za wszelką cenę eksterminowani, pozbawieni państwa na 123 lata, pewna nacja chce
LUBIĘ DOBRE JEDZENIE I SPANIE #!$%@? kto nie lubi dobrego jedzenia i spania #!$%@? troglodytko, dlaczego uważasz, że zachęcisz tym kogokolwiek do siebie? czy dobierasz się w związki na zasadzie “omg, on lubi dobre jedzenie i… o ja nie wytrzymam, stara, on lubi też spać! to jest totalnie facet mojego życia, mamy bardzo dużo wspólnego i mam nadzieję, że nasze dzieci będą podzielać nasze pasje”.
JESTEM WREDNĄ ZOŁZĄ xDDDDDD typiaro, czy twoja wredność objawia się tym, że jesteś impertynencko niemiła i jedyne co robisz to próbujesz dowartościować się, wyzywając rozmówcę lub będąc #!$%@? burakiem wobec niego? ja #!$%@?ę
SZALONA ZWARIOWANA KREJZOLKA - ostatnio jechałaś samochodem dziesięć kilometrów na godzinę szybciej niż nakazuje prawo na danym odcinku? poszłaś do sklepu bez maseczki? zostałaś na imprezie o godzinę dłużej niż planowałaś? kuuuuurwa. jesteś skandalicznie, niemiłosiernie szalona.
W SUMIE TO NIE MAM HOBBY, ZAINTERESUJ MNIE SOBĄ - siedź w tej #!$%@? #!$%@? wieży i czekaj na księcia, mam nadzieję, że rodzice pomyśleli o smoku.
NIE PISZĘ PIERWSZA czyt. czekam aż ty się wykażesz bo ja nie umiem bo jestem cipą bez krztyny kreatywności.
CHĘTNIE KOGOŚ POZNAM - #!$%@?, a ja zainstalowałem tindera po to, żeby nauczyć się przyrządzać kopytka w sosie grzybowym.
JESTEM ARTYSTKĄ, ALE MOJA DUSZA ARTYSTKI KŁÓCI SIĘ Z CHŁODNĄ OBSERWACJĄ RZECZYWISTOŚCI idź pisać lepiej teksty na nową EPkę andrzeja dudy xD
Ogólnie nie polecam, lepiej zwalić sobie konia i porobić coś pożytecznego.
#tinder #pasta #heheszki
Niedługo odkryją roksę i bedą opisy w stylu "no ons"
"Nie szukam przygod"
A nie... Tam za ogłoszenia trzeba płacić.
Przepływ gotówki pod prąd więc odpada
Zajebiste XDDD