Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +396
2023 nie zawodzi – gdyby ktoś mi 5 lat temu powiedział, że dziś Young Leosia będzie uciekać przed rakietami, bo Hamas zaatakował Izrael, to bym pomyślał że jest #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #palestyna #youngleosia #wojna
#izrael #palestyna #youngleosia #wojna
Bogaty_grubas +128
#samsung Galaxy #m21 czy #motorola Moto #g8power?
Komentarz usunięty przez moderatora
Na sile - czysty Android, ale to wcale nie musi byc zaleta. Czysty Android to wlasciwie brak personalizacji, poza zmiana tapety i widgetów. Moze jeszcze gesty Moto ale to jest za malo. Brak dwuzakresowego WiFi, NFC i IPS to mega minusy tego telefonu. Ktos tam wyzej pisal ze ma super
Jest jeszcze Redmi Note 8 Pro.
Ja osobiście już chyba nie mógłbym wrócić do ekranu IPS ;)
Double tap to wake jest. Always on Display jest. Fajne audio z systemowym korektorem, Dolby, Adapt Sound, Dual Audio.
Jak nie jestes power userem to od poniedzialku do piatku nawet
Komentarz usunięty przez autora
Nie miałem okazji wypróbować tego Samsunga M21 w boju, siedzę na home office i jedynie czasami używam do Spotify i dwa razy jako nawigacja samochodowa. Zdjęcia i filmy takie sobie, przy dobrym oświetleniu wychodzą w porządku, w gorszych warunkach bardzo tracą na jakości. Nie próbowałem instalować innej aplikacji do aparatu.
Często pokazuje mi o jedną kreskę zasięgu mniej niż poprzednik w tej samej lokalizacji, ale nie zauważyłem, żeby to przekładało się