Aktywne Wpisy
Tomaa +253
Polskie Wesela w Polsce to największy rak jaki w ogóle istnieje. Wszystko kur wa sztuczne, sztuczni ludzie, sztuczna atmosfera, sztuczny wystrój, sztuczna muzyka, sztuczne kur wa wszystko. Pamiętam, że jedyne co nie było sztuczne na tych weselach to jedzenie, ale nawet tutaj bym polemizował. Nie ma najbardziej sztucznego i oderwanego od rzeczywistości wydarzenia, jakim jest Polskie Normickie Wesele. A najlepsi są ci, którzy na nie muszą brać kredyt, który spłacać będą przez
DaVinciEnjoyer53 +42
Staranie sie o laske to 1 wielki mem,postanowiłem być sobą czyli zabawnym+ciekawym typem i co? Ch’j to dało kazda mi pisze że jestem sympatyczny ale raczej nie XD tak samo z miejscami,byla taka zuzka w ktorej sie zakochalem chciałem ją brać w najlepsze miejsca gdzie mozna wziasc dziewczyne lodowisko,lody,kawiarnia,siehi,resteuracje i nic a wczoraj patrze i co? Jest ze swoim gachem w … muzem XDDD typ ją wziął na wystawe garnków z gliny
Czy ja może coś przeoczyłem, ale nie było ani jednego słowa od tych proponujących "kompromisy" w których sami uderzyliby się w piersi, nie słyszałem aby postawili sprawę jasno, że to oni są odpowiedzialni za taki stan w jakim teraz jesteśmy? Że może i chcieli dobrze, ale z takich czy innych powodów wyszło im to wszystko źle i za to przepraszają, a teraz chcieliby ten stan naprawić? No bo przecież wyrzucili swoją starą ustawę o wyborach korespondencyjnych do kosza, którą przyjęli chyba tylko na przekór opozycji i Senatowi, ale jej nie zrealizowali.
Natomiast co do Pisowsko-Porozumieniowego obwiniania Konstytucji i jej autorów, że nie przewidzieli jakiejś sytuacji i nie było innego wyjścia niż to które wybrano, co jest oczywiście ordynarnym kłamstwem. Owszem, autorzy żadnej konstytucji nie przewidzieli, że ktoś nie będzie umiał jej czytać i z niej korzystać. Tak samo jak producenci samochodów nie przewidują, że będziesz chciał nimi pływać po jeziorze.
Z takimi nieudacznikami u władzy nie ma dla nas ratunku. Nawet jeśli uda się zażegnać chwilowo ten kryzys to wróci prędzej czy później ze zdwojoną siłą. Co gorsza nasi wrogowie widzą w jakiej rozsypce jest nasz kraj i że w tej chwili nadaje się na łatwy żer.
Wstaliśmy z kolan? Tylko nie wiadomo po co.
#wybory #wybory2020 #polityka #konstytucja
@wrrior: i masz tam Gowina a Konstytucji to tam prawie nikt widać nie rozumie xD