Aktywne Wpisy
artyom07 0
Czemu w Polsce jest pozwolenie na blokowanie Ukraińskich towarów i tranzytu? Gdzie w tym kraju jest policja i służby? SBU ma namiary na blokujących i oni zostaną rozliczeni za to.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
#ukraina
Biden, Macron, Scholz- dawać broń!
Byliście pierwsi do robienia sobie zdjęć z Zelenskim, obiecywania wsparcia, chwalenia są walkę o wolność i demokrację a teraz co? Braki w amunicji, brak dostaw pojazdów, brak części zamiennych.
Biden, Macron, Scholz- dawać broń!
Byliście pierwsi do robienia sobie zdjęć z Zelenskim, obiecywania wsparcia, chwalenia są walkę o wolność i demokrację a teraz co? Braki w amunicji, brak dostaw pojazdów, brak części zamiennych.
Wczoraj zrobiłem 40 km w 3:30 jeżdząc po płaskim las + asfalt. Dupa mnie piecze, mam lekkie zakwasy.
Jak Wy robicie z palcem w dupie 70km xD? Gdzie można zmienić płeć z człowieka na robota xD?
Nie wiem może to wina nieprzeserwisowaneg roweru + szerszych opon 26X2.25 ale by to aż taką róznice robiło ;P?
U mnie 40km to też max, ale co zrobić trzeba jeździć!
Też tak kiedyś myślałem, ale na MTB jest mniej wygodnie, wolniej i ciężej niż na gravelu (a co dopiero szosie). Druga rzecz, jak się zrobi parę tys. Km to jakoś potem samo leci :P
@stolemy: z trudem. Ale już nie mam temblaka!
może powinienem kupić lepszy rower po prostu. jeżdzę na 12 letnim tanim rowerze górskim który regularnie sam serwisuję,
@stolemy: To już nie cyborg to terminator #!$%@?
@van_lo: Ciekawe czy wejdą od kolarki, chyba piasty za szerokie xD
@piaskun87: No u mnie jak patrze to też a z kim nie gadam to 70 z palcem w dupie robią xD
@mateusz-bogacki: a długo trzeba progresowac ;d? Np z bieganiem od 0 do biegania ciągle
Pogoogluj sobie czy masz dobrze dopasowane siodełko do dupy, bo może zadajesz pytanie w stylu:
"Jak wy chodzicie na spacery 10 km bo mnie po 2 km bolą stopy"
A tak na prawdę masz buty o 3 rozmiary za małe tylko nie wiesz.