Wpis z mikrobloga

Czy na tagu #rower można spotkac ludzi ? Czy siedzą tu same robokoy/ androidy :D?
Wczoraj zrobiłem 40 km w 3:30 jeżdząc po płaskim las + asfalt. Dupa mnie piecze, mam lekkie zakwasy.
Jak Wy robicie z palcem w dupie 70km xD? Gdzie można zmienić płeć z człowieka na robota xD?
Nie wiem może to wina nieprzeserwisowaneg roweru + szerszych opon 26X2.25 ale by to aż taką róznice robiło ;P?
Niebadzlosiem - Czy na tagu #rower można spotkac ludzi ? Czy siedzą tu same robokoy/ ...

źródło: comment_158919870125FkfoIGtgpykDAnlvSyJU.jpg

Pobierz
  • 32
mnie uda wykańczają. nie brakuje mi oddechu czy sily, ale po prostu nogi są zmęczone po ~35km i nie bardzo widzę postępu. dlatego mnie zadziwiają ludzie co robią po 120km dziennie.

może powinienem kupić lepszy rower po prostu. jeżdzę na 12 letnim tanim rowerze górskim który regularnie sam serwisuję,
@Niebadzlosiem: Ciśnienie na asfalt to maks tego co masz napisane na oponie. Spodenki z wkładką ratują dupę przy jeździe powyżej godziny. Reszta przychodzi z czasem, trzeba tylko często jeździć. Podobno nigdy nie jest łatwiej, tylko szybciej się jeździ :) wtedy też bardzo przydają się okulary i sportowa koszulka, która dobrze odprowadza pot i szybko wysycha (bo pierzesz ją po każdej jeździe).