Aktywne Wpisy
Salido +658
Minął 0 (z 70) dzień wakacji.
To już 5. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi zmianowa praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Główny autor @absoladoo zrezygnował z prowadzenia tematu, a jako że w poprzednich latach pomagałem mu z tworzeniem tego zadania, to postanowiłem wyręczyć
To już 5. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi zmianowa praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Główny autor @absoladoo zrezygnował z prowadzenia tematu, a jako że w poprzednich latach pomagałem mu z tworzeniem tego zadania, to postanowiłem wyręczyć
Powiadacie moi kochani że są wam potrzebne dymy ??? no to już niedługo powrót własnie założyłem kanał więc subskrybujcie żeby nic was nie omineło a zresztą na dniach pierwszy STREAM !!!
MałyszOFFICIAL: https://www.youtube.com/channel/UC37ZVdXETrvv72c0blJPCJA
#malyszofficial #danielmagical #patostreamy #urzednicza #goha
MałyszOFFICIAL: https://www.youtube.com/channel/UC37ZVdXETrvv72c0blJPCJA
#malyszofficial #danielmagical #patostreamy #urzednicza #goha
możesz grać, starać się i wypluwać flaki i trafiasz na gościa co wybiera teemo na ADC albo nasusa co traci 2 wieże na topie w 12 minucie ;x
i rito chce wmówić ludziom, że jak spadają z rangi to widocznie powinni na niej grać xD
- Skoro spadłeś to musiałeś przegrać też poprzednie gry
- Build 2/10
Wszystkich gierek wiadomo nie ugrasz, ale na tym poziomie lepiej się skupiać na sobie niż na innych - a jak widzisz takie teamy to przecież można dodgować
no spadam bo notorycznie mam w teamie ludzi, którzy w ogóle nie powinni grać na tej randze. Już nie wspomnę o sytuacji kiedy gra do walki o promocje przydziela Ci Miss Fortune 30 poziom konta, która jedyne co potrafi to wcisnąć "E" i dziwić się dlaczego jej "R" nie zadaje obrażeń kiedy w 30 minucie nie złożyła przedmiotu xD
Nie jestem geniuszem tej
Ale problem nie dotyczy moich picków bo ja się czuje dobrze grając wybranymi postaciami, wiem jaką rolę pełnią i co powinienem nimi robić. Wiem też, żeby nie brać Teemo na ADC i nie próbować po raz piąty zabić Wukonga szarżując na niego Nasusem. Ja w 15 minucie nie miałem dwóch wież na topie i zniszczoną wieżę
@2phonepiotrus:
Przeciwnicy mają 4 postacie typowo skaczące do Ciebie z czego 2 najbardziej nafeedowane wukong i nocturne i do tego melee, a zamiast frozen hearta i zhonyi kontrując hard engage składasz abyssal? grając przeciwko jednej dianie i mając useless teemo w teamie? righteous glory?
30
Nie wiem dlaczego ciągle doszukujesz się u mnie błędów kiedy ewidentnie widać że mój team pociagnal mnie na dno xD ten teemo był niczym a jego "wysoki" DMG
"co z tego że byłem #!$%@? jak reszta była bardziej #!$%@?"
Może i nie zasługiwałeś przegrać tej gierki, ale ..
wiesz, że to działa w dwie strony? na takie zwierzęta to można 1v5